Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Λευκή ισοπαλία (0-0) μεταξύ Χαραυγιακού και Εθνικού Πειραιά στο τελευταίο παιχνίδι για τον 9ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στην ΄Γ Εθνική.

Ο Εθνικός ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά επέβαλε το δικό του παιχνίδι, έχασε δύο με τρεις μοναδικές ευκαιρίες να προηγηθεί  στο σκορ.Στο 7' με τον Λίγκο όπου  σε πλάγια σέντρα η μπάλα έφτασε μέσα στην μικρή περιοχή του Χαραυγιακού και ο Λίγκος ενώ άπλωσε το πόδι αλλά δεν μπόρεσε να ακουμπήσει έστω και λίγο την μπάλα για να καταλήξει στα δίκτυα και να γίνει το 0-1.
Στο 11' ο Γκορόγιας μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν μπόρεσε και αυτός να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Πειραιά.
Στο 25' πάλι ο Λίγκος από δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Στην συνέχεια ο Χαραυγιακός ισορρόπησε τον αγώνα και έχασε και αυτός μοναδική ευκαιρία στο 28' μέσα στην μικρή περιοχή του Εθνικού ο επιθετικός της μόνο με τον τερματοφύλακα του Εθνικού δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Το ημίχρονο τελείωσε με 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι μπήκε αρκετά δυνατά ο Εθνικός αλλά ο Χαραυγιακός κατάφερε να του αντισταθεί με αρκετό πείσμα και δύναμη,είχε μέν την σχετική υπεροχή ο Εθνικός αλλά  μόνο προς το τέλος του αγώνα απείλησε σοβαρά την εστία του Χαραυγιακού όπου σε σέντρα έπιασε δυνατή κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή ο Παυλόπουλος αλλά την τελευταία στιγμή κατάφερε να την αποκρούσει ο πολύ καλός σήμερα τερματοφύλακας του Χαραυγιακού.


Τελικά το τελικό σκορ έμεινε στο 0-0

Στο άλλο αγώνα του ομίλου η πρωτοπόρος Δόξα Βύρωνα κέρδισε εκτός έδρας το Μοσχάτο με 0-2 και πανηγύρισε την άνοδο της στην Γ' Εθνική.  

Η βαθμολογία ένατου ομίλου των μπαράζ ανόδου στην ΄Γ Εθνική σε (6 αγώνες)

 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ      11-5           15 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ      10-8            8 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ              10-7            8 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΜΟΣΧΑΤΟ           4-15            2 ΒΑΘΜΟΥΣ



Tον σημερινό αγώνα παρακολούθησε ο Παλαιός διεθνής παίκτης Νίκος Βαμβακούλας.



Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad