Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Φωστήρας-Πολλές δοκιμές και ήττα σε τεστ απο Καλλιθέα

Με μόλις τρεις παίκτες που ανήκουν στην πρώτη ομάδα (Καλδέλης, Καλλέργης, Κόρμπας) και ένα "κράμα" από ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων του Φωστήρα και υπο δοκιμή αντιμετώπισε το απόγευμα της Δευτέρας στον Ταύρο, ο "Φονέας" την Καλλιθέα. Οι "κιτρινόμαυροι" ηττήθηκαν με σκορ 5-2. Για την ιστορία τα τέρματα του Φωστήρα σημείωσαν ο υπο δοκιμή Κτενάς και ο νεαρός Μένιος Χλωρός (γεννηθείς του '97). Από την άλλη, ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων", Θύμιος Γεωργούλης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από τους παίκτες που δοκίμασε.
Στον αντίποδα, υπό τις οδηγίες των Δέδε και Γούτη η ομάδα της Καλλιθέας πήρε δύο φορές το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα των Ντακόλ, Φαγιέ, ωστόσο η λήξη του πρώτου 45λεπτου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Μαρουκάκη, Χριστοφιλέα και Χαροντάκη, χωρίς να υπάρξει απάντηση από τους γηπεδούχους, με συνέπεια ο δέικτης του σκορ να φτάσει στο 5-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Εν αντιθέσει με τα δύο προηγούμενα φιλικά το τεχνικό δίδυμο της Καλλιθέας χρησιμοποίησε και τους βασικούς, πλην των Φουτσίνι, που πρέπει να θεωρείται παρελθόν και του τραυματία Μουσταφίδη. Από κει και πέρα, ενδέχεται να γίνει ένα ακόμα φιλικό την Παρασκευή, πιθανότατα με τον Εθνικό Αστέρα.


* Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους παίκτες του Φωστήρα μετά το φιλικό με την Καλλιθέα ολοκληρώθηκαν για τη φετινή χρονιά.
** Να σημειωθεί ότι στον Ταύρο βρέθηκαν για να μαζέψουν τα πράγματα τους και να αποχαιρετήσουν τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ οι Μπράχο, Κούτρος, Τσώνης, Τσούκης, Μπαμπούνης, Σαμπράκος, Στάμος, Τσαγκαράκης και Μπότος. 


 πηγή
http://www.mikriliga.com

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad