Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Εθνικός:Φιλικό με την Μάνδρα την κυριακή(18.00μμ)

Tελευταία μέρα προετοιμασίας για τον Εθνικό  στο Σοφικό και πλέον  το τελικό μοντάρισμα της ομάδας  θα ολοκληρωθεί με φιλικά  στα οποία ο κόουτς Χατζηαλέξης θα μοντάρει την ομάδα του.
Η προσπάθεια των παικτών ήταν μεγάλη  στην ορεινή Κορινθία. Με αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα και τους παλιούς  να δίνουν το καλό παράδειγμα γνωρίζοντας από πριν ότι ο Θωμάς Μακρής δεν κάνει πλάκες οι "Κυανόλευκοι" έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ο Χατζηαλέξης προσπάθησε να περάσει στους παίκτες του αυτά που θέλει από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πλέον στα επόμενα  φιλικά αρχής γενομένης από την αναμέτρηση  της Κυριακής,κόντρα στον Μανδραικό στις 18.00 το απόγευμα θα περιμένει  να δει πόσο οι παίκτες του κατάλαβαν και μπορούν να μετουσιώσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτά που θέλει ..


 Εκτός θα είναι ο Πολυχρονίδης που θα μείνει για 10 ημέρες ακόμα έξω λόγω διαστρέμματος β  βαθμού  στο αριστερό του αστράγαλο.


http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2013/08/1800.html 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad