Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ξεκίνησαν τα έργα στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου Δημιουργείται ένα σύγχρονο γήπεδο με προδιαγραφές FIFA

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019636
FAX: 2109416154
14 Αυγούστου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Άλλη μια δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, γίνεται πραγματικότητα, με την έναρξη των έργων στο Δημοτικό Γήπεδο του Μοσχάτου.

Το έργο αφορά στην αποξήλωση και αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA και της υπόβασης του γηπέδου, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη παροχέτευση και απορροή των όμβριων υδάτων. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 467.000€, με πόρους από το ταμείο της Περιφέρειας Αττικής.

Με την ολοκλήρωση του έργου δημιουργείται ένα σύγχρονο γήπεδο, που υπερκαλύπτει τις τελευταίες προδιαγραφές της FIFA, στο οποίο θα μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια οι αθλητές και κυρίως τα νέα παιδιά.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε τα εξής: «Τα έργα στο Δημοτικό Γήπεδο του Μοσχάτου είναι μια δέσμευσή μας που γίνεται πραγματικότητα. Παραμένοντας πιστοί στο όραμά μας για τον μαζικό αθλητισμό, όπως και στη διαρκή στήριξη στα σωματεία του Δήμου μας και παρά τις οικονομικές αντιξοότητες, μέσα στην θητεία μας έγιναν έργα σε όλα τα γήπεδα του Μοσχάτου και του Ταύρου, ώστε να μπορούν τόσο οι αθλητές των σωματείων όσο και οι πολίτες να γυμνάζονται με ασφάλεια και άνεση.

Θέλω να ευχαριστήσω τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, όπως επίσης και την Περιφέρεια Αττικής για την άψογη συνεργασία που έδειξαν ώστε να γίνει αυτό το έργο πραγματικότητα, καλύπτοντας την αδυναμία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να χρηματοδοτήσει έργα υποδομής και πνοής όπως αυτό».


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad