Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Football league:Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε δύο ομίλους των 14 ομάδων,η κλήρωση 5 Σεπτεμβρίουκαι η έναρξη στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής σε δύο ομίλους των 14 ομάδων, με την κλήρωση να γίνεται στις 5 Σεπτεμβρίου και την έναρξη της διοργάνωσης να λαμβάνει χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Football League.

 
Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής σε δύο ομίλους των 14 ομάδων, με την κλήρωση να γίνεται στις 5 Σεπτεμβρίου και την έναρξη της διοργάνωσης να λαμβάνει χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Football League. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης, ζήτησε και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Σαλευρή.
Η Football League εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι το διοικητικό συμβούλιο πήρε τις εξής αποφάσεις:

«Το πρωτάθλημα της Football League θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους από 14 ομάδες.
Στον 1ο θα μετέχουν οι ΑΟ Γλυφάδας, Αστέρας Μαγούλας, Ολυμπιακός Βόλου, Αχαρναϊκός, Βύζας Μεγάρων, Επισκοπή, Ηρακλής Ψαχνών, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Φωκικός, Φωστήρας, Χανιά.
Στον 2ο όμιλο ΑΕΠ Ηρακλής, Αιγινιακός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Καλαμαριάς, Βατανιακός, Δόξα Δράμας, Εθνικός Γαζώρου, Ζάκυνθος, Κασσιόπη, Καβάλα, Νίκη Βόλου, Πιερικός, Τύρναβος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στον 1ο όμιλο και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου στον 2ο μετά από κλήρωση που έγινε.
Οι ομάδες που θα ανέβουν στη Σούπερ Λιγκ είναι τρεις και θα προκύψουν με τη διαδικασία των πλέι οφ. Στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν οι τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου που θα αγωνιστούν σ' ένα πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5-9-2013 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ένωσης.
Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013.
Την 1η αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ν. Σαλευρή. Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καλλιθέα θα φορούν για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές μαύρα περιβραχιόνια.

Το πρωτάθλημα των Νέων θα ξεκινήσει 13.10.2013».

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad