Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Άτυχος ο Φωστήρας στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος στο "Σπύρος Γιαλαμπίδης"έχασε με 0-1 απο τον Ατρόμητο.



Σε ένα αγώνα όπου ο Ατρόμητος μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν καλύτερος από την ομάδα μας τον  Φωστήρα κατάφερε να εκμεταλλευτεί μία φάση στο 75' όπου αδράνησε η αμυνά μας,  με τον Καραμάνο προηγήθηκε με  0-1 και τελικά με αυτό το γκόλ κέρδισε  τον  αγώνα.
Στο σημερινό παιχνίδι  η ομάδα του '"Φονέα των Γιγάντων'' κοίταξε  στα μάτια τον αντίπαλό της και τον αντιμετώπισε στα ίσα. Οι αντίπαλοι ήταν ισοδύναμοι, δεν έγιναν οι μεγάλες φάσεις διότι οι άμυνες ήταν αρκετά προσεγμένες ,απλώς ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε μία φάση και κέρδισε τον αγώνα.
Ο Φωστήρας αμέσως μετά τον γκολ αντέδρασε  στο 81' και 82' χάνοντας καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.
Η ομάδα του Ταύρου παρά την ήττα έδειξε ότι έχει καλό σύνολο  παρότι τις μία-δύο σημερινές  απουσίες της έδειξε ότι στο μέλλον θα πάει ακόμη καλύτερα.

Φωστήρας (Ματάισεν): Παπαδόπουλος, Κάργας, Εμέκα, Καμπάσης, Κακαράς, Ανδρίκος, Τεγούσης (81' Λεοντίου), Τασουλής, Μαυρίδης (67' Βούζας), Σεχολάρι (46' Παναγιωτόπουλος), Κιμανί.

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπρίτο (72' Ουμπίδες, Γεωργίου, Νάστος, Καλλέργης (46' Φάμπιο), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Δημούτσος, Λαζαρίδης.



Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad