Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Με το δεξί η ΑΕ Μοσχάτου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ της Α' Πειραιώς νίκησε τον Αχιλλέα Κορυδαλλού με 3-0

 Ανώτερη του αντιπάλου της Αχιλλέα Κορυδαλλού σε όλα τα επίπεδα παρουσιάστηκε η περσινή πρωταθλήτρια του πρώτου ομίλου της  ΕΠΣΠειραιά Αθλητική Ένωση Μοσχάτου στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος στο γήπεδο του Ρέντη όπου και δεν δυσκολεύτηκε να τον κερδίσει με 3-0.

Το Μοσχάτο παρότι φέτος ξεκίνησε να παίζει μακριά από το γήπεδό του(τυπικά γηπεδούχος στο Ρέντη αυτή την αγωνιστική) λόγω ότι ακόμη δεν τελείωσαν τα έργα για τον καινούργιο χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Μοσχάτου ,στον αγώνα με τον Αχιλλέα Κορυδαλλού έδειξε πολύ καλά στοιχειά τα οποία σίγουρα θα φανούνε στο μέλλον.
Θετική ήταν η επανεμφάνιση του Στούπη και φυσικά με μία -δύο ακόμη προσθήκες λόγω απουσιών  στην ομάδα ο Δημητρίου θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει  ακόμη καλύτερα.

Στο αγωνιστικό τομέα η ΑΕ Μοσχάτου πολύ γρήγορα κατάφερε να προηγηθεί στο 5' με κοντινό σουτ του Κοντοπάνου μέσα στην περιοχή του Σαπάτη.Λίγο πριν στο πρώτο λεπτό ο Αχιλλέας Κορυδαλλού έχασε καλή ευκαιρία με τον Μούρτζη να προηγηθεί σε σουτ του μέσα στην περιοχή η μπάλα κατέληξε άουτ. 
Στο 6' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι και έτσι δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0.
Επίσης ο Κοντοπάνος στο 18΄ σε κενή εστία δεν βρήκε καλά την μπάλα και το σουτ του πέρασε μόλις άουτ.
Στο 20' ο Ατματζίδης σε σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 44' σε δυνατό σουτ του Αρμάντο Γκούφα έξω από την μεγάλη περιοχή ο  Σαπάτης σε εκπληκτική απόκρουση έβγαλε την μπάλα άουτ.

 Στο 53΄ γκόλ απο τον Κοντοπάνο(2-0)εκμεταλλεύτηκε καλή πλάγια πάσα και διπλασίασε τα τερματά του.
 Γκόλ στο 76' σε φανταστική εκτέλεση του Ατματζίδη απο κτύπημα φάουλ απο πλάγια θέση.

ΑΕ Μοσχάτο(Δημητρίου):Aθανασόπουλος,Καράμπελας,Καρράς,Καράκαλος,
Παπαευθυμίου(65' Μόσχος),Τζιώτης,Γκούφας,Ατματζίδης
(77' Ζαν)Κοντοπάνος,Σπηλιωτάκης(46' Στούπης)    

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σαπάτης, Νάκoς, Κοντογιώργης, Μπουρογιαννόπουλος, Κατσάρας, Δρακόπουλος,Κεφαλάς, Τσολάκου Σ.(60' Μαρλαφέκας), Σερμπέζης (60' Φίλης), Μούρτζης (83' Μπούνας), Τσολάκου Ε.

 




Το πρώτο γκόλ του Κοντοπάνου στο5' λεπτό

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad