Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τήν ήττα-αποκλεισμό από το κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ γνώρισε ο Λέων Μοσχάτου με 60-63 απο την Ενωση Αμφιάλης.

O Λέων Μοσχάτου σήμερα το βράδυ στο κλειστό της Μιαούλη δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ που θα αντιμετώπιζε  τον Εθνικό Πειριά διότι έχασε απο την καλή ομάδα της  Ενωσης  Αμφιάλης με 60-63.
Στον σημερινό αγώνα η ομάδα μας παρότι ξεκίνησε πολύ καλά και έπαιξε καλό μπάσκετ προηγήθηκε στο ημίχρονο με 42-36 όμως δεν είχε την ανάλογη καλή συνέχεια.
Στην επανάληψη ότι έκανε με κόπο στο πρώτο ημίχρονο το κατέστρεψε πολύ γρήγορα στο δεύτερο μέρος,διότι πέτυχε μόνο 20 πόντους,ενω στο πρώτο 40πόντους και αυτό ήταν το δείγμα ότι ο αντιπαλός του τον έπαιξε αρκετά γερά ιδιαίτερα στην άμυνα και αφού πέτυχε και καθοριστικούς πόντους απο την περιφέρεια του πήρε το ρόζ φύλλο του αγώνα.

Πάντως άτυχες στιγμές στον αθλητισμό υπάρχουν καμμιά φορά για καλό.Στο Λέοντα Μοσχάτου πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά για την συνέχεια διότι και πάθος υπάρχει στην ομάδα αλλά και ζήλος για το καλύτερο από όλους.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad