Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Πολυκράτης:Κάθε αρχή και δύσκολη

Κάθε αρχή και δύσκολη και η ομάδα μας μπήκε με το... αριστερό στο πρωτάθλημα της Α' Πειραιά, καθώς δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες της σε γκολ και ηττήθηκε από τον ψυχωμένο Ατρόμητο Κερατσινίου με 2-1 στο φινάλε της αναμέτρησης. 


Το ποδόσφαιρο καθιερώθηκε ως «βασιλιάς των σπορ» διότι υπάρχουν φορές που δεν κερδίζει ο καλύτερος αγωνιστικά, αλλά αυτός που είναι πιο τυχερός, πιο παθιασμένος, που δείχνει ότι θέλει πιο πολύ το ματς και φυσικά που έχει την ουσία.


Ετσι και στο γήπεδο της Νίκαιας, ο Πολυκράτης είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη και μάλιστα από αυτές που χαρακτηρίζονται «εξάποντες» έστω κι αν μιλάμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16' όταν κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μαούνης έκανε το 1-0. Μετά την... ψυχρολουσία ο Πολυκράτης πίεσε, είχε δύο καλά σουτ του Σίντρε και ένα φάουλ του Αννινου, αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. 

Με την έναρξη της επανάληψης το γκολ που έψαχναν οι παίκτες του Καλαϊτζή ήρθε με το φάουλ του Αννινου και αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο. Το τέρμα αυτό έδωσε ώθηση στην ομάδα μας που πήρε μέτρα στο γήπεδο, είχε ευκαιρίες να φέρει τούμπα το ματς με κυριότερη το τετ α τετ του Καραγιάννη στο 70', αλλά η μπάλα τιμωρεί και στο 84' ο Θωμάκος με σουτ έξω από την περιοχή «εκτέλεσε» τον Ορφανίδη και έδωσε μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Σκαλτσής με βοηθούς τους Κιούση και Σταμάτη.

ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Κουτσουράκης, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Αννινος (80’ Πανιτσίδης), Γαργάλης, Λουμίδης, Καλογερόπουλος, Κόντος (51΄ Ζερτίδης), Σίντρε, Στυλιανάκης (46’ Τσουμήτας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ.: Τριανταφύλλου, Φατσέας (46΄ Μπουντούρης), Σκληρής (65’ Χατζησεβαστός), Παρασκευής, Μέμη, Χατζησταύρος Η. (46΄Ντάση), Χονδρουδάκης, Κολέτση, Μαούνης, Θωμάκος. 
 
 http://fcpolikratis.blogspot.gr/2013/09/blog-post_28.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad