Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Έγιναν ΠΑΕ Αχαρναϊκός, Φωστήρας και Πανηλειακός

 
Με τις υπογραφές από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στα χέρια τους, Αχαρναϊκός, Φωστήρας και Πανηλειακός εξασφάλισαν τη μετατροπή τους σε ΠΑΕ.
Πλέον, οι εν λόγω ομάδες θέλουν να πάρουν και το Πιστοποιητικό Συμμετοχής της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να αγωνιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν:
Για τον Πανηλειακό: Παροχή άδειας σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Σύσταση και λειτουργία εταιρίας

Για τον Φωστήρα: Παροχή άδειας σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΩΣΤΗΡ 2013»: Σύσταση και λειτουργία εταιρίας.

Για τον Αχαρναϊκό: Παροχή άδειας σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»: Σύσταση και λειτουργία εταιρίας.

http://www.a-sports.gr/articles-22963/eginan-pae-axarnaiko-fwsthra-kai-panhleiako.htm 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad