Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Iσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό του Εθνικού με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιά στο γήπεδο του Ρέντη.



Ήταν μία πολύ  δυνατή αναμέτρηση για τους "Κυανόλευκους" μιας και ο Ατρόμητος εκτός απο το  γεγονός ότι την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ Κατηγορία  έχει και περισσότερες ημέρες προετοιμασίας .
 Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα  και με βαθιές μπαλιές να ψάξει να βρει Σταφσουλάι ,Λύγκο και Παυλόπουλο ,ωστόσο ο Ατρόμητος είχε την μεγάλη ευκαιρία να "ανοίξει" το σκορ ωστόσο ο  Βουτσινάς με μία εντυπωσιακή επέμβαση στη δεξιά του γωνία νίκησε απο τα 11 βήματα τον Λοιζίδη.
 Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Παυλόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Απο κει και πέρα ,στην  επανάληψη οι "Κυανόλευκοι" έκαναν αλλαγές ωστόσο το  στύλ παιχνίδιού μας δεν άλλαξε  με την μάχη στο χώρο του κέντρου να κερδίζεται κατα κράτος  το παιχνίδι απο τα άκρα πιο βελτιωμένο αλλά χωρίς την κλασική φάση...

Ο κόουτς Χατζηαλέξης ξεκίνησε με τους: Βουτσινά, Σπήλιο,Γερόλυμο,Πολυχρονίδη,Μπένα,Χαλιμούρδα,Σάμιο,Σούφλα,Σταφσουλάι,Λύγκο, Παυλόπουλο.  Αγωνίστηκαν και οι Παπαφακλής,Τσαραούσης,Γκορόγιας,Μπουραίμης, Δασκαλάκης, Παυλάκης, Aργυρός ,Παπαιωάννου ,Ηλιόπουλος, Ξενιτόπουλος. 


Επόμενη  φιλική αναμέτρηση για την ομάδα μας είναι προγραμματισμένη , κόντρα στον Βύζα Μεγάρων  στις 17.30.

http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad