Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Την πρώτη φιλική ήττα εντός έδρας γνώρισαν για φέτος οι Παμπαίδες Β' του Ικαρου Καλλιθέας απο τον Κρόνο με 33-38


 Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Λάμπρου Κατσώνη ανάμεσα στον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Κρόνο μέσα σε 20 μέρες.
Το πρώτο είχε τελειώσει  ισόπαλο(ανεπίσημα)

  Η εμφάνιση της ομάδα του Ικάρου δεν ήταν η αναμενόμενη με αποτέλεσμα να χάσει με 33-38

Λένε ότι μία ομάδα κερδίζει συνήθως τον αγώνα από την καλή της άμυνα,αυτό ήταν σήμερα και το αδύνατο σημείο των παιδιών του Στρίγκου. 

Η δύναμη και καλή συνοχή έλλειπαν από την ομάδα πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο Κρόνος και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο με 5-19.
Η αλήθεια είναι ότι κανείς από την ομάδα του Ικάρου δεν περίμενε μία τέτοια εις βάρος διαφορά με το ξεκίνημα του παιχνιδιού και ήταν αναμενόμενο στην συνέχεια να επηρεάσει και την απόδοση όλων των παικτών.

Παρόλο αυτά η ομάδα μας κατάφερε να αντιδράσει και να μειώσει στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο σε 13-21 και 21-25.
Αλλά στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου ενώ είχε μειώσει τήν διαφορά  στους δύο πόντους και ήλπιζε στην ανατροπή  πάλι η απόδοση του Ικάρου δεν είχε διάρκεια και ο Κρόνος πήρε τον αγώνα κυρίως με τις πολύ καλές επιθετικές ενέργειες του καλύτερού της παίκτη για σήμερα Χρίστου(Νο 17).
 Δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιος να τον περιορίσει ειδικά στα τελευταία λεπτά πράγμα  που είχαν  καταφέρει να κάνουν στο προηγούμενο  αγώνα οι  Χριστόπουλος και Εμενίδης για τον  Ίκαρο. 

Φυσικά μία  ομάδα θα κάνει και ήττες στους αγώνες της, σημασία έχει να δεί γρήγορα τα λάθη της,να τα βελτιώσει  και να προχωρήσει για τα καλύτερα.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad