Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Εθνικός:Δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει εκτός έδρας με 0-3 επι της Θύελλας Κορυδαλλού.

Τίποτα τίποτα δεν σταματά..Με μία εμφάνιση μεστή και απόλυτα σοβαρή ο Εθνικός επικράτησε με 3-0 της Θύελλας και παρέμεινε στην κορυφή....

O Mαργαρίτης Χατζηαλέξης ξεκινάει με τους εξής 11 σε σύστημα 4-2-3-1:
Βουτσινάς,Τσαραούσης,Γερόλυμος,Μπένα ,Σύρος, Χαλιμούρδας,Γκορόγιας,Σαμιώτης, Λύγκος,Σάμιος, Παυλάκης.
Οι φιλοξενούμενοι  ξεκίνησαν με Σισαμόπουλο, Κυριτσιμπασάκη,Μοχαήλ,Γερογιάννη,Λαδένογλου,Τόμπρο,Σέρβο,Καραγκιαούρη,Θεοδωρίδη,Καρακασίδη,Μελανιφίδη.
 Η αναμέτρηση καθυστέρησε να ξεκινήσει μιας και υπήρχε ενημέρωση ότι το ΕΑΚ Κορυδαλλού δεν είχε άδεια ωστόσο δόθηκαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις και ο αγώνας θα γίνει κανονικα.  Μόλις στο δεύτερο λεπτό η ομάδα μας  ανοιγει το σκορ με τον Σαμιο . Καλύτεροι οι Κυανόλευκοι, έχουν χάσει ευκαιρίες με Παυλάκη και Λύγκο με την κεφαλιά του τελευταίου να διώχνει ο Σισαμόπουλος .
Στο 27  έγινε το 0-2 όταν απο λάθος επιστροφή αμυντικού παρενεβλήθη ο Λύγκος και ψύχραιμα έκανε το 0-2.Καλύτερος ο Εθνικός και δίκαια προηγείται.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με το 0-3 για την ομάδα μας όταν ο Παυλάκης τελείωσε εξαιρετικά την ασιστ του Λύγκου στο 47. Δυο λεπτά μετα Τσαραούσης και Μπενα να βγαίνουνπα παραχωρώντας τη θεση τους σε Σουφλα και Παυλοπουλο    Στο73 ο Παυλάκης έδωσε τη θέση του στον Σταφσουλάι Στο 80 ο Σάμιος είχε δοκάρι Oι αλλαγές για τους φιλοξενούμενους ήταν οι εξής: Ο Παπασκύρης στη θέση του Θεοδωρίδη, ενώ στο 70 διπλή αλλαγή με Δημόπουλο και Μεταλίνο στις θέσεις Σέρβου και Καραγκιαούρη..
 
 περισσότερα στο
http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2013/11/live_24.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad