Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Εφηβικό ΄Β ΕΣΚΑΝΑ:Δύσκολη νίκη για την Ελευθερία Μοσχάτου επι της Ευριάλης με 56-52


Δύσκολη νίκη για την ομάδα μας,  που δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, ενώ ταυτόχρονα πλήττεται από τραυματισμούς. Μάλιστα προστέθηκε ακόμη ένας , ο Λουκάτος, που ήδη έπαιζε αποδυναμωμένος από την ίωση που τον είχε καταβάλλει τις τελευταίες μέρες( παρ όλα αυτά είχε 8π ,4ριμπ,1 ασίστ, 2 κλεψ)  . Η ομάδα μας πάντως ήταν  αρκετά άστοχη για κάποια δισατήματα, παρά το καλό ξεκίνημα των πρώτων λεπτών, ήταν δε αδύνατο να αποσπαστούμε στο σκορ από τον αντίπαλό μας, που εξουδετέρωνε τις μικρές διαφορές που φτιάχναμε.  Στο τέλος,  3 λεπτά προ της λήξης με σκορ  49-41  κι ενώ φάνηκε πως είχαν δημιουργηθεί  βάσεις  για  την έστω αργά καθαρή επικράτηση, αφού χάθηκαν 2 ελεύθερα λέϊ απ  και παράλληλα έγιναν απανωτά λάθη και αναίτια χασίματα κατοχής, η Ευρυάλη κατάπιε τη διαφορά και όλα παίχτηκαν στο τέλος, όπου μίλησε ο Πακωνσταντίνου.   Ο «Παπ»  είχε 6 πόντους σ αυτό το σημείο, και με την ομάδα να αντιδρά σωστά αμυντικά ήρθε η νίκη.
 
Σούπερ παιχνίδι από τον τραυματία Ολύμπιο που είχε νταμπλ σκορ ( 15π, 15 ριμπ. !  και 3 ασίστ,  5 κλεψ, 1 μπλοκ) , για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα στηριζόταν πάνω του.  Εξαιρετικός ο Πακωνσταντίνου που είχε εκτός των 8 πόντων του και 6 ριμπ. και 2 ασίστ.  Επίσης ο Μπάρκας είχε 11π, 4 ασίστ, 8 ριμπ. , 4 ασίστ , 1 κλεψ,  1 μπλοκ και ο Ρούτσης που παρά τα  κάποια επιπόλαια λάθη είχε   10π,  9 ριμπ.,  1 ασίστ , 1 μπλοκ.  
Από την μαχητική Ευρυάλη, ξεχώρισε ο Ευστρατίου.
 
Περισσότερα για τον αγώνα μπορείτε να διαβάσετε στο 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad