Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

B' ΕΣΚΑ:Hττα του Αίολου Ταύρου με 59-62 απο τον Τρίτωνα στο ντέρπυ έπειτα απο ένα συγκλονιστικό "finale"όπου οι ομάδες συμβάδιζαν πόντο -πόντο σε όλη την διάρκεια του αγώνα.


 
Μπορεί σήμερα ο Αίολος να ηττήθηκε στο ντέρμπι με τον Τρίτωνα αλλά το σίγουρο είναι ότι επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του Σπυριδάκη που   μεταφέρθηκε με αθενοφόρο στο νοσοκομείο ο οποίος έγινε 5' και 42'' πριν το τέλος του αγώνα και στο σημείο όπου ο Αίολος είχε καταφέρει να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 49-49. 

Η μεγάλη  χρονική  διακοπή του αγώνα (45 λεπτά)λόγω του τραυματισμού προφανώς όχι μόνο στέρησε από τον Αίολο τον  Σπυριδάκη που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν πολύ καλός  αλλά επηρέασε ψυχολογικά και την απόδοση της ομάδα μας.   

Ο Α.Ο Τρίτωνας έδειξε ότι έχει οργανωμένο σύνολο  ότι δεν είναι τυχαία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.Η δύναμή του σήμερα ήταν ότι διέθετε έναν  καλό και έμπειρο παίκτη τον  Κρίτσαλο  που πολλές φορές έβγαλε την ομάδα του από τα δύσκολα.Αλλά και δυνατούς ψηλούς που στην άμυνα ήταν πολύ καλοί και  δύσκολευαν αρκετές φορές  να εισχωρήσουν οι δικοί μας παίκτες κοντά στο καλάθι τους.
Ο Αίολος προσπάθησε κυρίως του βγήκαν κάποιοι καλοί αιφνιδιασμοί και κάποιες στιγμές ορισμένα σουτ τριών πόντων που τον έβαζαν μέσα στο παιχνίδι.

 Τα δεκάλεπτα του αγώνα (12-13,29-30,42-43,59-62)
Οι διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ραχιώτης και Αντωνίου. 

  (Δημητρίου, Θεοφανίδης): Μαμουνής, Δρακόπουλος  Κακομανώλης, Μουχίμογλου, Σπυριδάκης  Τσεβρενίδης  Γιοβάς Βαλιράκης, Παντελής Ι  Κατσούλας, Θεοφανίδης Η. 


 Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Άγιος Θωμάς-ΚΑΟ Γέρακα 79-69
ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ-Φίλιππος 62-60
Παλατιανή-Κηφισιά
ΕΦΟΑ Σπ.Λούης-Αθηναϊκός 69-61
Αίολος Ταύρος-Τρίτωνας 59-62

Κουκάκι-Τριφυλλιακός
Θεμιστοκλής-Ποσειδώνας ΑΟΝΨ 67-55


 Στην βαθμολογία προηγούνται ο Τρίτωνας με τον Θεμιστοκλή με 
12 βαθμούς


Τα αποτελέσματα τα πήραμε απο το   http://www.eska.gr/
 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad