Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Αντώνης Δημητρίου:"Εαν η ομάδα μου έχει καθαρό μυαλό μπορεί να πετύχει τα πάντα, απο αυτήν εξαρτάται.Θέλουμε πειθαρχεία και συγκέντωση".

O Aντώνης Δημητρίου άμεσως μετά τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ της ΑΕ Μοσχάτου και του ΑΟ Πειραιά όπου η ομάδα του μπόρεσε να κάνει την μεγάλη ανατροπή(ενώ έχανε στο ημίχρονο με 0-3 μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 3-3 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και έπειτα στην παράταση να πάρει την νίκη με 4-3 και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου πειραιά). 
Μας δήλωσε ότι "Εαν η ομάδα μου έχει καθαρό μυαλό μπορεί να πετύχει τα πάντα, απο αυτήν εξαρτάται.Θέλουμε πειθαρχεία και συγκέντωση".  
Επίσης τόνισε ότι μία ομάδα που  ξέρει πως έχει δουλέψει πρέπει να κάνει υπομονή και εαν πιστεύει στον εαυτό της μπορεί να ανατρέψει μία κατάσταση όπως την σημερινή.Διότι και να χάνει δεν τρέχει τίποτα, παίζει όπως έπαιζε σαν να κέρδιζε.
Δεν έχουμε να φοβηθούμε πέρα απο τον κακό μας εαυτό.
Αξίζουν σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια για αυτή την ανατροπή.
Στο σημερινό παιχνίδι κάναμε ''rotation" για να πάρουν κάποια παιδιά ανάσα. 

Απο το blog θέλουμε να πούμε ότι πλέον η ομάδα μας έχει μπεί σε καλό δρόμο και σίγουρα δεν θα αργήσουν να έρθουν και καλύτερες επιτυχίες.
Καλή συνέχεια.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad