Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Άννα Καραμανλή: Τιμής Ένεκεν η εξαίρεση των Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών από τη διαθεσιμότητα

Η Άννα Καραμανλή, συμμετείχε στη συζήτηση του Σχέδιο Νόμου για τις ρυθμίσεις του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που έλαβε χώρα στην Ολομέλεια της Βουλής.
Η Βουλευτής Β’ Αθήνας αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας της στην ανάγκη της Τιμής Ένεκεν εξαίρεσης των εξαιρετικά διακριθέντων αθλητών από τη διαδικασία της διαθεσιμότητας και κινητικότητας, όπως προβλέπεται από τον νόμο 4172/2013.
Η κα Καραμανλή ευχαρίστησε τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αποκατάσταση της αδικίας, διότι γι’ αυτούς τους ανθρώπους ΑΣΕΠ είναι οι αγώνες που έδωσαν για να μας κάνουν εθνικά υπερήφανους.
Σημεία Ομιλίας Άννας Καραμανλή
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η κυρία Καραμανλή τόνισε πως οι Εξαιρετικά Διακριθέντες Αθλητές είναι Έλληνες που τίμησαν την Πατρίδα μας μέσα από αδιάκοπες προσπάθειες επιτυγχάνοντας να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος σε όλον τον πλανήτη, χαρακτηρίζοντας  την προσφορά τους μοναδική.
Η Άννα Καραμανλή, σημείωσε πως οι Εξαιρετικά Διακριθέντες Αθλητές δεν μπήκαν από την πίσω πόρτα, αλλά κάνοντας χρήση του νόμου 2725/1999.
Στη συνέχεια της τοποθέτηση της, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως η εξαίρεσή τους από το μέτρο της διαθεσιμότητας, δεν πλήττει σε καμία περίπτωση, το δημόσιο συμφέρον που προσπαθεί να υπηρετήσει το μέτρο της διαθεσιμότητας και πρόσθεσε πως «οι εν λόγω αθλητές υπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο το δημόσιο συμφέρον μέσω των διακρίσεών τους και συνεχίζουν να το υπηρετούν με ζήλο από τις θέσεις που κατέχει ο καθένας στη Δημόσια Διοίκηση».
Κλείνοντας την τοποθέτηση της, η κυρία Καραμανλή εξέφρασε τη βεβαιότητα της πως ο Υπουργός κύριος Μητσοτάκης θα αποδώσει «τη δέουσα και επιβεβλημένη τιμή σε ανθρώπους σπάνιους, δείχνοντας πως η πολιτεία διακατέχεται από συνέπεια, κάτι που η κοινωνία έχει ανάγκη να διαπιστώνει με κάθε ευκαιρία», όπως και τελικά συνέβη.

http://www.paraskhnio.gr/anna-karamanli-timis-eneken-i-eksaires/ 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad