Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Αναγέννηση Μοσχάτου:Συνάντηση -ενημέρωση με τους υπεύθυνους προπονητές των τμημάτων και τη διοίκηση της ομάδας για θέματα που αφορούν συγκεκριμένα τμήματα.

Συνάντηση -ενημέρωση

Αγαπητοί γονείς των τμημάτων παιδικού και προπαιδικού τη Δευτέρα 11/11/2013 και ώρα 21.00 μμ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση- ενημέρωση με τους υπεύθυνους προπονητές των τμημάτων και τη διοίκηση της ομάδας για θέματα που αφορούν τα συγκεκριμένα τμήματα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο φυσικοθεραπείας ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ (οδός Καραολή Δημητρίου 105 πλησίον ηλ.σταθμού Μοσχάτου πρώην Ελευθερίας) 1ος όροφος. θα ενημερωθείτε αλλά και θα συζητήσουμε για θέματα και δράσεις που αφορούν τα παιδιά και την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. 
Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.Σύντομα θα πραγματοποιηθούν ανάλογες συναντήσεις και για τα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας μας.
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά των τμημάτων αυτών, που παρά τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης και την ταλαιπωρία που άθελά μας τους υποβάλλουμε φέτος λόγω γηπέδου,στέκονται πάρα πολύ καλά στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν δείχνοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. 
Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε στο γήπεδό μας έτσι ώστε τα παιδιά αυτά να προπονούνται σωστά και να δείξουν ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.
 https://www.facebook.com/anagenisimoshcatou?ref=stream&hc_location=stream
 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad