Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Eθνικός:Νίκη με 0-3 επι της Αμφιάλης και συνεχίζει να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Αετό Κορυδαλλού.

Ηταν μέχρι να μπεί το πρώτο γκολ. Μόλις  έγινε αυτό οι παίκτες του Εθνικού έπαιξαν όπως ακριβώς έπρεπε για να πάρουν μία ακόμα νίκη με 0-3  και να συνεχίσουν να είναι στην κορυφή του Πρωταθλήματος.

  Οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία προσπαθώντας όχι μόνο να κλείσουν καλά τους διαδρόμους αλλά και να παίξουν ποδόσφαιρο και μάλιστα σε μία από τις αντεπιθέσεις τους -στο 10- ο Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο τετ α τετ με τον Βουτσινά ο οποίος με ένα εκπληκτικό ρεφλέξ  είπε όχι στις ορέξεις του επιθετικού των γηπεδούχων. Οσο πέρναγε η ώρα και στην ομάδα μας υπήρχε άγχος ο Εθνικός φαινόταν να βρίσκεται εγκλωβισμένος στην διπλή ζώνη άμυνας ωστόσο από ένα κόρνερ στο 27 οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Λύγκου  ενώ και πάλι από κόρνερ, Παυλόπουλος και Μπενα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.


 Η  επανάληψη ξεκίνησε με καλές προοπτικές και τελικά στο 54 ο Σταφσουλάι με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 0-1. Από κει και πέρα η ομάδα "λύθηκε" και έτσι στο 72 , ο Σούφλας με κεφαλιά από κόρνερ έκανε το 0-2 ,ενώ τρία  λεπτά αργότερα ο Λύγκος πέτυχε το 0-3..   Το άσχημο γεγονός ήταν ένας ακόμα τραυματισμός , ο λόγος για τον Δημήτρη Μπένα που έφυγε τραυματίας στο κεφάλι και διεκομίσθη στο νοσοκομείο για ράμματα ύστερα από μία κόντρα με αμυντικό της ομάδας τη; Αμφιάλης.


Εθνικός:  Βουτσινάς ,Τσαραούσης, Παυλάκης,Μπένα(83 Γερόλυμος)  ,Σύρος, Χαλιμούρδας(85 Ηλιόπουλος), Σάμιος Παυλόπουλος,Λύγκος, Σούφλας,Σταφσουλάι( 74Γκορόγιας)

Aμφιάλη: Καραθανάσης,Δακουτρος,Μπάκας, Δρακουλάς,Βιδάλης,Ευσταθίου,Ευδαίμων ,Γιαννόπουλος,Γεροβασίλης,Γιαννακόπουλος, Καραμολέγκος


http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2013/11/0-1.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad