Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Volley Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ:Tήν πρώτη νίκη τους πέτυχαν τα κορίτσια του Ικαρου Καλλιθέας επι του Αίολου Ταύρου με 3-0 σετ(25-17,25-20,25-19)

Την πρώτη του νίκη κατάφερε να κάνει ο Ίκαρος Καλλιθέας  σήμερα στο κλειστό του Έσπερου έπειτα από επτά αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος της   Β΄ΕΘΝ.ΕΘ.ΠΕΡ.ΠΡΩΤ/ΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β΄ΟΜΙΛΟΣ.
Ο προπονητής της ομάδας  Πανταζής  έχοντας προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για αυτόν τον αγώνα κατάφερε να πετύχει τον σημερινό του σκοπό και πλέον θα συνεχίσει αποσκοπώντας σε κάτι καλύτερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Ίκαρος από τα πρώτα λεπτά του αγώνα διαισθάνθηκε με τις πρώτες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δικές του παίκτριες και του Αίολου ότι μπορεί να πάρει τον αγώνα και αυτό έκανε στην συνέχεια δείχνοντας και στην πράξη ότι ήταν ο καλύτερος.
Μπόρεσε και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες επάνω στο φιλέ και πέρασε με την Καρκατζούλη και την Γενναίου αρκετά καρφιά στην αντίπαλη περιοχή.









H Kαρκατζούλη(7) και η Παπαδοπούλου (5) ήταν οι δύο παίκτριες που ξεχώρισαν με το καλό τους παιχνίδι με τις ομάδες τους.
Παρότι σήμερα δεν έπαιξε  η καλύτερη παίκτρια της Λογοθέτη Άννα-Μαρία λόγω σοβαρού προβλήματος τελικά  μπόρεσε να πάρει αυτή την νίκη που σίγουρα θα τον οδηγήσει να επιζητήσει αμέσως μετά και άλλα επιτυχή αποτελέσματα ιδιαίτερα στους τρεις αγώνες του με την Δραπετσώνα(αναβληθεν παιχνίδι),Φοίνικα(εκτός) και Ρέντη(εντός) που είναι ομάδες της ίδιας δυναμικότητας.    

Η ομάδα του Αίολου Ταύρου σήμερα έδειξε ότι έχει αρκετές ταλαντούχες παίκτριες που με την καινούργια αλλαγή προπονητή (ήρθε ο έμπειρος και  καλός προπονητής Δημητρακάκος)σίγουρα με σκληρή δουλειά θα καταφέρει να έρθει και αυτός σε πολύ καλά επιτυχή αποτελέσματα.

Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες που συνήθως προβάλλουμε μέσα από το blog μας καλή συνέχεια.

ΙκαροςΚαλλιθέας:Γενναίου,Σημαιοφορίδου,  Μπουρουλίτη,Γεωργούτσου,Χρυσού,Καλαφάτη,Καρκατζούλη,Κοβάτσεβιτς,Εγγλέζου,
Τζοβόλου,Μελιάδου,Ντάτσιου.


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad