Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Παμπαίδες Β':Επανήλθε στις νίκες ο Ικαρος Καλλιθέας νίκησε εκτός έδρας τους Τράχωνες με 23-55



 Ο Ικαρος  Καλλιθέας έπειτα απο το τελευταίο του αγώνα για το τουρνουά "Ανδρέας Μιαούλη" που ηττήθηκε με 48-38 απο τον Παναθηναικό στο γήπδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στον παιχνίδι της Κυριακή δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 23-55(4-16,15-29,21-42,23-55) την ομάδα των Τραχώνων.                                               
Ο Ικαρος μαζί με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και τον Παναθηναικό θα είναι οι ομάδες που θα παλεύουν μέχρι το τέλος (λόγω της δυναμικότητας που έχουν δείξει μέχρι στιγμής απο τα παιχνίδια που έχουν κάνει), το ποιά απο τις δύο όμαδες απο τις τρείς θα πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση του τουρνουά.



Στην φώτο ο προπονητής του Ικαρου κ' Στρίγκος ο οποίος περίμενει απο τους νεαρούς αθλητές του  ακόμη καλύτερη απόδοση, διότι στους δύο τελευταίους αγώνες  θα μπορούσαν να πάνε ακόμη καλύτερα και αυτό διότι ειδικά  στον ποιό προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα που νίκησαν  την καλή ομάδα της Ηλιούπολης απέδειξαν ότι είναι ικανοί όταν θέλουν να κάνουν ωραία πράγματα. Η ομάδα για πέντε ημέρες θα έχει ανάπαυλα και το επόμενο Σάββατο θα κάνει φιλικό αγώνα με την  δυνατή ομάδα του Αρη Πετρούπολης. 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad