Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ:Αδειοδοτήθηκαν και οι έξι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Κοραή 36 & Αγ.Γερασίμου
Τ.Κ. 18345
Γραφείο Τύπου: 2132019633 
Fax: 2109416154
E-mail: Graftip.mt@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αδειοδοτήθηκαν και οι έξι αθλητικές εγκαταστάσεις 
του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Παραδόθηκε σε χρήση το Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου
μετά την αντικατάσταση του χλοοτάπητα

    Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την νόμιμη και ασφαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων Μοσχάτου και Ταύρου, η Δημοτική Αρχή, με συντονισμένες ενέργειες και τη συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, πέτυχε την ανανέωση της άδειας λειτουργίας και των έξι αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου από την Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
    Πιο συγκεκριμένα:
    Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, μετά από αίτημα του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, συνεδρίασε η Επιτροπή Καταλληλότητας και ομόφωνα εισηγήθηκε την έκδοση αδείας για τη λειτουργία του Δημοτικού Γηπέδου Μοσχάτου. Είχαν προηγηθεί η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, η πιστοποίησή του από την FIFA και η διοικητική παραλαβή από την Περιφέρεια Αττικής. Ήδη ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, με σημερινή του επιστολή προς την Ένωση Ποδοσφαιριστών Σωματείων Πειραιά ενημέρωσε ότι πλέον μπορούν να ορίζονται αγώνες ποδοσφαίρου.
    Την ίδια μέρα, είχε πραγματοποιηθεί αυτοψία, έλεγχος και στη συνέχεια, ομόφωνη απόφαση άδειας λειτουργίας από την Επιτροπή Καταλληλότητας για το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας (Ποσειδώνος & Καποδιστρίου). 
    Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, η Επιτροπή Καταλληλότητας ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Δήμου και παρά τις υποχρεώσεις του κάθε μέλους αυτές τις ημέρες, διενήργησε διαδοχικές αυτοψίες και αποφάσισε ομόφωνα για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου του Φωστήρα «Σπύρος Γιαλαμπίδης», του γηπέδου του Άγιαξ Ταύρου και του κλειστού Γυμναστηρίου «Τιμόθεος Ευγενικός» στον Ταύρο.
    Στο πρόσφατο παρελθόν η Επιτροπή Καταλληλότητας είχε αποφασίσει την ανανέωση της άδειας λειτουργίας του κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Μιαούλη στο Μοσχάτο.
    Σημειώνουμε ότι πέραν του κόστους εργασιών για την εξασφάλιση αδειοδότησης όλων των παραπάνω εγκαταστάσεων, ο Δήμος ενέκρινε και επιχορηγήσεις ύψους 42.000€ για τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, ποσό το οποίο έχουν ήδη λάβει τα σωματεία στην πλειονότητά τους.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε τα εξής: «Εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίηση μου για την ολοκλήρωση του έργου της αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου, έργο που αποδεικνύει έμπρακτα ότι ως Δημοτική Αρχή κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας αφού το γήπεδο του Μοσχάτου παραδίδεται πλέον, ως πραγματικό στολίδι, για χρήση. Θέλω, επίσης, να εκφράσω την ικανοποίησή μου γιατί με τον συντονισμό των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου πετύχαμε την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεών μας. Είμαστε στο πλευρό των ομάδων, κάνοντας ό,τι απαιτείται προκειμένου οι αθλητικές εγκαταστάσεις. να είναι σύγχρονες και ασφαλείς για τους αθλούμενος και για τους θεατές. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Μανώλη Αντωνάκο για τον συντονισμό όλων των προσπαθειών, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο των Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννη Σάββα, το Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα αθλητισμού, Αντώνη Μπούτση και τους Δημοτικούς Συμβούλους σε θέματα αθλητισμού και εγκαταστάσεων, Βασίλη Πυρράκη και Γιώργο Αναστόπουλο».

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad