Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τριάρα... ανόδου για Φωστήρα, 3-0 τον Αστέρα Μαγούλας


Συνεχίζει τις υψηλές... πτήσεις η ομάδα του Ταύρου, η οποία επικράτησε 3-0 του Αστέρα Μαγούλας στο «Σ. Γιαλαμπίδης» και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μακριά από την τετράδα των play offs.
Το «συγκρότημα» του Τζάκι Ματάισεν μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Σεχολάρι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κασμερίδη και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Ταύρου.
Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς άμεσα ο ρυθμός της αναμέτρησης… έπεσε, με τους γηπεδούχους να κρατούν με… άνεση το προβάδισμα και τον Αστέρα Μαγούλας να μην μπορεί να βρει τους… διαδρόμους προς την εστία του Μοσχονά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Φωστήρα να έχει τον πρώτο… λόγο και στο 61’ ο Λύρας έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, καθώς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Κασμερίδη, σε μία φάση που φέρει μεγάλη ευθύνη ο τερματοφύλακας του Αστέρα.
Στο 79’ ο Δημητριάδης πέτυχε τέρμα για τους φιλοξενούμενους, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 84’ ο Σεχολάρι «κλείδωσε» το «τρίποντο» για τον «Φονέα», καθώς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Πέλερμαν στον Κακαρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/Notios-Omilos/item/376771-Triara-anodoy-gia-Fostira-3-0-ton-Astera-Magoylas

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad