Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΕΣΚΑΝΑ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:Εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου στο ντέρμπι κορυφής(4ος όμιλος) επι του Ικαρου Καλλιθέας με 60-66(11-16,21-36,44-50,60-66)


Στο πρώτο ντέρμπι κορυφής που έγινε απόψε το βράδυ στο γήπεδο της Λάμπρου Κατσώνη  ανάμεσα στις πρωτοπόρες ομάδες της βαθμολογίας του τέταρτου ομίλου τον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Πανιώνιο,   επικράτησε με διαφορά 6 πόντων (60-66)
ο δεύτερος και πλέον είναι η μόνη ομάδα του ομίλου η οποία παραμένει  και αήττητη.

Στον σημερινό αγώνα καλύτερα ξεκίνησε ο Πανιώνιος και γρήγορα κατάφερε να πάρει μια καλή διαφορά πόντων(7-10,11-16,16-24,21-36) με αποτέλεσμα σε όλη την υπόλοιπη διάρκειά του αγώνα η ομάδα του Ικάρου να κυνηγάει να την καλύψει.Στο πρώτο λεπτό του τρίτου δεκαλέπτου ο Πανιώνιος πέτυχε την μεγαλύτερή του διαφορά 21-38(17 πόντους) από τον αντίπαλό του.Αλλά για μας η συμμετοχή ιδιαίτερα στο ίδιο δεκάλεπτο του Χατζηβέρογλου ήταν αυτό που έφερε την ανάκαμψη της ομάδας του με αποτέλεσμα παρότι ο Ίκαρος έχασε και αρκετές ελεύθερες βολές κατάφερε με την λήξη του να μειώσει σε 44-50.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο είδαμε  καλό μπάσκετ και από τις δύο ομάδες να κοντράρονται σε πολλές φάσεις για το ποια από τις δύο ομάδες θα επικρατήσει της άλλης.Ιδιαίτερα τα πράγματα έγιναν αρκετά δύσκολα για τον Πανιώνιο όταν δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Ίκαρος  κατάφερε και μείωσε σε 58-62 και εάν είχε και λίγο τύχη παραπάνω σε μία -δύο φάσεις ίσως να ήταν και διαφορετικά τα πράγματα για αυτόν.
Σημασία έχει ότι  οι παίκτες  των δύο ομάδων προσπάθησαν αρκετά και ειδικά προς το τέλος  ο αγώνας μπόρεσε να γίνει  συναρπαστικός και έτσι το απόλαυσε και ο κόσμος που ήρθε να το παρακολουθήσει.

Η απόδοση μεταξύ των ομάδων δεν είχε μεγάλη διαφορά σήμερα,   θα υπάρξουν και άλλες αναμετρήσεις  μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και σίγουρα θα απολαύσουμε και καλύτερο μπάσκετ.

Ο διαιτητής του αγώνα Καλατζής ήταν καλός στο σημερινό έργο του    

Ικαρος(Ζαφειράκης):Λαγός,Πετρόπουλος,Νάσης,Κατράνης,Σκυφτός,Σκαλιδάκης,Χατζηβέρογλου,Σπανάκος,Παπαθανασίου,Αλεξανδρόπουλος,Αριδάς.

Πανιώνιος(Παπαζαφειρόπουλος:Aγγελοκωσταντής,ΧαραλαμπόπουλοςΜωραιτης, Προεστάκης,Κρανάκης,Κωστόπουλος,Καρακεχαγιάς,Κούτρας, Καλαμπακάκης,Καζάκος,Λιούμης.





Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad