Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

A' EΣΚΑΝΑ ΑΝΔΡΩΝ:Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη η Ελευθερία Μοσχάτου (ενώ προηγήθηκε στο ημίχρονο με (30-24) απο την ομάδα της ΑΣ Περα όπου στο τέλος ηττήθηκε με 50-58.


Ενώ όλα πήγαιναν καλά μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο για την  Ελευθερία Μοσχάτου όπου προηγότανε με (41-36), ξαφνικά χωρίς λόγο  έπεσε η απόδοσή της με αποτέλεσμα στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο να το χάσει με(9-22) και έτσι  να τελειώσει ο σημερινός αγώνας με την ομάδα της ΑΣ  Πέρα να παίρνει την σημερινή νίκη, δίκαια μεν αλλά  άδοξα για την Ελευθερία την στιγμή που όλοι οι φίλαθλοι (που σήμερα δεν ήταν λίγοι στην κερκίδα του γηπέδου του κλειστού της Μιαούλη) είχαμε πιστέψει ότι η ομάδα μας θα καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο του αγώνα και έτσι να κάνει μία καινούργια καλή αρχή (ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό)  που μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος  έχει ακόμη πολλούς αγώνες  .


Σήμερα η απογοήτευση στο τέλος του αγώνα ήταν εμφανή στα πρόσωπα  πολλών ανθρώπων  που πονάμε  την ομάδα μας, αλλά σίγουρα θα το ξεπεράσουμε γρήγορα και  στο μέλλον αφού γίνει ποιο σκληρή δουλειά και εμπιστευτούμε περισσότερο  τα νέα παιδιά  της ομάδας μας όλα θα πάνε καλύτερα. 

Στον αθλητισμό ειδικά τον ερασιτεχνικό θα πρέπει να ανταμοίβουμε την προσπάθεια και να βλέπουμε ότι αυτό   θα πρέπει να μας γεμίζει περισσότερο παρά  η βαθμολογική θέση της ομάδας μας.

Η  ΑΣ Πέρα δεν μπορούμε να πούμε παρότι κέρδισε ότι ήταν καλύτερη ομάδα από την δικιά  μας,  απλώς πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε αλλά και αυτή θα πρέπει να δουλέψει πολύ περισσότερο για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην παρακάτω κατηγορία.

Το πρωτάθλημα βλέποντας τα σημερινά αποτελέσματα γίνεται ακόμη συναρπαστικότερο και ολα θα κριθούν  για την ομάδα  που θα ανέβει αλλά και για τις ομάδες  που θα υποβιβαστούν  μέχρι την τελευταία αγωνιστική. 


Διαιτητές : Αναστασίου , Γκότσης

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. (Τσαραπατσάνης , Παπαναστασίου): Κρασσάς 8(2) , Παυλιάς 9, Δέλιος 10, Νώντας 2, Βασιλόπουλος 2, Τζαφέρης 18(3), Μαρκουίζος 1, Λουκάτος


ΠΕΡΑ (Γκαναβίας , Καραπιπέρης): Βαρδάλος 8, Δοροβίτσας 5(1). Πέττας 2, Μπέλης 6 , Φασουλόπουλος 13(2), Λουκάκης 10, Αλεξανδράκης 6(1) , Μητρόπουλος , Πετρόπουλος 8


Α΄ ΑΝΔΡΩΝ | 14η αγωνιστική


ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 72-65 
ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ -ΑΟΝΑ 72-68 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ .- ΠΕΡΑ 50-58
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ -ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  78-82
ΕΣΠΕΡΟΣΚΑΛΛΙΘΕΑΣ -ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 48-55
ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ -ΜΙΛΩΝΑΣ 70-75
ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦ -ΕΝ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ 77-66



Τους πίνακες πήραμε απο το http://www.eskana.gr/

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad