Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου: Αναφορικά με τους δύο πρώτους ημιτελικούς Κυπέλλου ,η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει τα εξής:



  √ Αναφορικά με τους δύο πρώτους ημιτελικούς  Κυπέλλου ,η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει τα εξής:
 Για τον αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ στο γήπεδο Ρέντη, οι φίλαθλοι του Εθνικού θα φιλοξενηθούν στην κυρίως εξέδρα του γηπέδου( ξύλινη εξέδρα).
 Οι φίλαθλοι της Α.Ε. Μοσχάτου θα φιλοξενηθούν στην Θύρα ορθίων( πίσω από τα τέρμα του γηπέδου), ενώ στην είσοδο της  θα υπάρχει ξεχωριστό εκδοτήριο εισιτηρίων.
Για τον αγώνα Αετός Κορυδαλλού – ΑΠΟ Οδηγήτρια στο γήπεδο Κορυδαλλού, οι φίλαθλοι της Οδηγήτριας  θα φιλοξενηθούν στο μπροστινό μέρος της εξέδρας του γηπέδου, ενώ οι φίλαθλοι του Αετού Κορυδαλλού θα πάρουν θέση στο δεξί άκρο  της εξέδρας.
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται με εισιτήριο των 5 ευρώ, ενώ όπως είναι γνωστό στους αγώνες  του Κυπέλλου δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.
Η ώρα έναρξης των δύο ημιτελικών είναι στις 15.30

Σε εξέλιξη η 10η σχολή UEFA-C

Άρχισαν την Κυριακή 19/1/2014 οι εργασίες της 10ης σχολής προπονητών UEFA-C,
η οποία  διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, και την μέριμνα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
Την έναρξη της σχολής  στο ξενοδοχείο «ΜΙΣΤΡΑΛ» κήρυξε ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πειραιά, και υπεύθυνος των σχολών  κ. Κωνσταντίνος Χολέβας ενώ τα μαθήματα που θα ολοκληρωθούν στις 6/2/2014, πραγματοποιούνται καθημερινά στο γήπεδο του ΣΕΦ.
Στη σχολή συμμετέχουν 44 υποψήφιοι προπονητές, μεταξύ των οποίων και οι πολύ γνωστοί Στέλιος Γιαννακόπουλος, Θωμάς Μακρής, Βασίλης Μπορμπόκης,  Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, Κώστας Πούλιος, Ηλίας Τζεμόπουλος, αλλά και Πειραιώτες όπως οι Πιπεριάς Παύλος, Μελανιφίδης Χρήστος,  Ντέμος Θεόδωρος, Άννινος Λευτέρης, Νεοφώτιστος Κώστας, Μοδινός Γιώργος και άλλοι.

Ενημερωτική συνάντηση για τα Πρωταθλήματα Υποδομών

√ H Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών, προσκαλεί τους εκπροσώπων των σωματείων που  μετέχουν στο Εφηβικό και Παιδικό πρωτάθλημα σε ενημερωτική συνάντηση
που θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, και ώρα 17.30 στα γραφεία της Ένωσης.
Στην συνάντηση θα  πραγματοποιηθούν:
α)απολογισμός της μέχρι τώρα πορείας του Εφηβικού – Παιδικού Πρωταθλήματος
β)αναφορά στον τρόπο διεξαγωγής της Τελικής Φάσης( Συμπληρωματική προκήρυξη).
 γ)Ενημέρωση για την διεξαγωγή του Προπαιδικού Πρωταθλήματος - θα ζητηθεί από τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους, να καταθέσουν τυχόν προτάσεις για την καλύτερη διεξαγωγή του.
δ) Συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης.


Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων 

http://www.epspeir.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=162

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad