Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

"Mέχρι το τέλος για το γήπεδο"


Στην εκπομπή του Καναλιού 1 του Πειραιά με τίτλο , «στις αλάνες του Πειραιά», με τους Μιχάλη Μουσελή και Νίκο Παρασκευάκο,  φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας μας Αλέξης Αγγελόπουλος  που μίλησε για όλα τα σημαντικά θέματα της ομάδας αρχής γενομένης από το γήπεδο..



«Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλος την προσπάθεια μας και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό» ήταν το επιμύθιο των  δηλώσεων του ισχυρού  άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος  που τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό που θέλουμε εμείς -όσον αφορά στο γήπεδο και είναι κάτι που έχουμε τονίσει στους αρμόδιους φορείς-  είναι όταν με το καλό φτιαχτεί  να μην είναι ιδιοκτησία του Εθνικού αλλά να δοθεί στην ΕΠΣΠ  η οποία και θα παραχωρήσει σε μας  το γήπεδο για χρήση.
 «Οσον αφορά στα κονδύλια που έχουν  εγκριθεί  πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν  θα δοθούν στον Εθνικό αλλά με διαφάνεια θα γίνουν οι απαραίτητες και προβλεπόμενες ενέργειες προκειμένου να φτιαχτεί το γήπεδο το οποίο   αποτελεί όνειρο για κάθε Εθνικό»
Για τα δύο παιχνίδια κυπέλλου με το Μοσχάτο: «Είναι ένας ημιτελικός τον οποίο τον  θέλαμε πολύ. Και μάλιστα η χαρά μας είναι διπλή  γιατί  θα γίνουν δύο παιχνίδια .Αυτό που εύχομαι -εκτός από το να γίνουν δύο καλά παιχνίδια -είναι να  κερδίσει ο  καλύτερος και αυτός να είναι  ο Εθνικός.

Στην  εκπομπή, τηλεφωνική παρέμβαση  έκαναν ο αντιπεριφειάρχης ,Στέφανος Χρήστου  και οι παράγοντες Χαρέας(Πρόεδρος επιτροπής του ποδοσφαιρικού γηπέδου ΣΕΦ) και Θεοδώρου(Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ) ..

Πηγή

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad