Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Με το ίδιο σκόρ (1-3) έχασε το Μοσχάτο στον δεύτερο επαναληπτικό αγώνα απο τον Εθνικό όπως και στον πρώτο και αποκλείστηκε απο την τελική φάση του κυπέλλου πειραιά.


Το Μοσχάτο ξεκίνησε παρα πολύ καλα τον δεύτερο και επαναληπτικό αγώνα ώς γηπεδούχος με τον Εθνικό για την ημιτελική φάση του κυπέλλου πειραιά.Μολις στο 14' με τον Ντόνε κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 και έτσι να ελπίζει οτι στην συνέχεια ότι θα μπορούσε να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα και να πάρει την νίκη -πρόκριση που χρειαζότανε.
Ομως στο 24' ένα σούτ του Τσαραούση απο το 25 μέτρα αφου απόκρουσε ο Αθανασόπουλος η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έπειτα πέρασε την γραμμή και έγινε το 1-1 για τον Εθνικό.
Το γκόλ αυτό έριξε την ψυχολογία των παικτών του Μοσχάτου που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.
Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να πιέσει τον αντιπαλό του αλλά και 
πάλι στο  58' ο Εθνικός με τον Σούφλα κατάφερε να 
κάνει το 1-2.
Στο 68' ο Ντόνε έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 2-2 όπου ο Βουτσινάς με διπλή απόκρουση το απέτρεψε.
Στο 76' ι ψαλίδι του Ντόνε μέσα στην μικρή περιοχή απέκρουσε εκπληκτικά ο Βουτσινάς. 
Στο 85' με τον Λίγκο ο Εθνικός έκανε το τελικό  1-3 και έτσι να πάρει την νίκη αλλά και πρόκριση για τον τελικό του θεσμού που θα γίνει στο στάδιο καραισκάκη.

Μοσχάτο(Δημητρίου):Aθανασόπουλος,Καρράς,Παπακαλοδούκας,Ρωμανός,
Καράκαλος,Τσάνης,Ατματζίδης(58' Kοντοπάνος),Τζιώτης(61' Γκούφας),Πέκωφ,Στούπης,Ντόνε. 

Εθνικός(Χατζηαλέξης):Βουτσινάς,Τσαραούσης(69'Πολυχρονίδης),Σύρος(65'Σταφουλάι) Μπένα,Γερόλυμος,Σαμιώτης,Σάμιος,Σούφλας,Παυλάκης,Λύγκος,Σκαφτούρος.


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad