Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΕΣΚΑΝΑ ΄Β ΠΑΙΔΩΝ:Πρώτη φετινή νίικη για τους παίδες της Ελευθερίας Μοσχάτου επι του δυνατού Εσπερου με 41-44.

Μεγάλη νίκη για τους παίδες, απέναντι σε μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, έμελλε να πάρουν την πρώτη φετινή τους νίκη.  
Οι παίκτες μας έπαιξαν με τρομερό πάθος και με τον Δελακά να έχει φοβερή ευστοχία από το τρίποντο σε 2η και 3ηπερίοδο , όπου βομβάρδισε 5 φορές το αντίπαλο καλάθι,  η ομάδα μας τέθηκε επικεφαλής, μάλιστα 3 λεπτά πριν τη λήξη της 3ηςπεριόδου προηγούμασταν με 7 πόντους.  
Ο Έσπερος αντέδρασε και στη μέση της 4ης περιόδου όπου προηγήθηκε και προς στιγμή φάνηκε πως πήρε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά οι παίκτες μας με τον κάπτεν  Νικολαϊδη να παίρνει πρωτοβουλίες και δύο τρίποντα ( Νικολαϊδης, Πολυζώης) ανέτρεψαν την κατάσταση, ενώ παράλληλα  με πολύ καλή άμυνα πήραμε το ροζ φύλλο. 

Η ομάδα μας είχε και σε άλλα παιχνίδια αγγίξει τη νίκη, που από ατυχία, και άλλους παράγοντες, δεν είχε πάρει , κάτι που έγινε χθες και είναι δείγμα και της αγωνιστικής ανόδου της ομάδας.


Διαιτ. : Λαζαρίδης/  Ρουμελιώτης  )

   Τα δεκάλεπτα του αγώνα (  09-07 ,  22-24  , 30-31  41-44   )   


ΕΣΠΕΡΟΣ ( Χοντζόπουλος  ) :  Μυλωνάς Α.  5 ( 1 τριπ. ),  Κούρκουλος-Αρδίτης  Α. © 2  ,  Ταχυνάκος  Ι. 4 ,  Καραλης Κ.  4  , Σιδηρόπουλος Α  Γιαννόπουλος  Μ.  2 ,  Ιωαννίδης Μ.  ,  Χαρουνι  Ν.  15  ,  Πατουλίδης Α.  4 Κριθαρούλας  Δ.  6 ,(  δεν έπαιξαν  οι  Μπίρης  Π.  ,  Κιτάνη  Γ )  ..


Α.Ο.Ε.Μ  (  Σταμούλης Δημήτρης / Καψής Γιάννης ) :   Ανδρουλάκης  Μιχάλης 4 ,  Δελακάς Γιάννης  15 ( 5 τριπ. ),  Τσώτας Περ.   Καψής  Παναγιώτης    Βασιλειάδης -Τσελεπίδης  Δημ.  2  Νικολαΐδης Παναγιώτης  © 15 ( 2 τριπ. ),  Πολυζώης Βαγγέλης  3 ( 1 τριπ. ),   Σκαρπέλος   Αλέξανδρος  ,  (  δεν έπαιξε  ο   Σαλουφάκος  Σ.  )  ..  


Ο επόμενος  αντίπαλος μας με βάση  το  πρόγραμμα ,  είναι ο  Τελαμώνας  .   Ο αγώνας   έχει ορισθεί στις 16.02.2014 ,  Κυριακή   και ώρα 20.30 στο Μοσχάτο .

http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2014/02/41-44.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad