Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Aνοικτές προπονήσεις για επιλογή Κοριτσιών που θα στελεχώσουν τα κλιμάκια της ΕΣΠΕΔΑ. (Δείτε το πρόγραμμα της επιλογής των Αθλητριών)

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ξεκινά η λειτουργία των Κλιμακίων των Προεθνικών Ομάδων Παμπαίδων-Παγκορασίδων.
Με σκοπό την επιλογή ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ που θα στελεχώσουν τα Κλιμάκια της ΕΣΠΕΔΑ, θα πραγματοποιηθούν ΑΝΟΙΚΤΕΣ προπονήσεις για την επιλογή αυτή. Κάθε Σωματείο-Μέλος της ΕΣΠΕΔΑ, καλείται να στείλει στις προπονήσεις αυτές, κορίτσια-αθλήτριες της δύναμής του, που είναι γεννημένες ΜΕΤΑ την 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2000 και, κατά την κρίση των Προπονητών του Συλλόγου, έχουν την προοπτική συμμετοχής στα Κλιμάκια αυτά.
Οι Ανοικτές προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στα κλειστά Γυμναστήρια ΜΟΣΧΑΤΟΥ (διεύθυνση:λεωφ.Ποσειδώνος και Καποδιστρίου), ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (διεύθυνση: λεωφ.Αργυροπόλεως 94 και Ολυμπίας) και ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (διεύθυνση: Καραολή Δημητρίου και Σύρου (δεξιά). Κάθε Σωματείο θα συμμετέχει ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ από τις προπονήσεις αυτές, σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα, ανάλογα με την γεωγραφική τοποθεσία της έδρας του.
Η στελέχωση του Κλιμακίου των αγοριών θα γίνει μέσα από διαδικασία απευθείας επιλογής από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές .
Για κάθε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της ΕΣΠΕΔΑ (τηλ.210-9402078, 210-9400687)
Το πρόγραμμα για την επιλογή αθλητριών για το κλιμάκιο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. έχει ως εξής:
ΠΕΜΠΤΗ 20/2/14 ώρα 16.30 ως 18.30 ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  καλούνται τα εξής σωματεία : ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ,ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ,ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ,ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ,ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,ΓΣ ΕΙΡΗΝΗ,ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ,ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ,ΑΟ ΚΕΛΕΟΣ,ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ΑΟ,ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ,ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ,ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ,ΑΠΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ,ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ,ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ και ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ.

ΤΡΙΤΗ 25/2/14 ώρα 15.00 ως 17.00 ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ καλούνται τα εξής σωματεία : ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ,ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ,ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ,ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ,ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ,ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ,ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ,ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΑΣ ΠΕΡΑ και ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/2/14 ώρα 16.15 ως 18.00 ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ καλούνται τα εξής σωματεία : ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ,ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ,ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ,ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ,ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ,ΑΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ,ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ,ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ,ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ,ΑΕ ΡΕΝΤΗ,ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ,ΑΣ ΦΟΙΝΙΞ και ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Πηγή
http://www.espeda.gr

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad