Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης: «Στόχος μας φέτος είναι να πάρουμε ό,τι κινείται!



Το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ έδωσε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης μετά την θριαμβευτική πρόκριση του Εθνικού στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στο Μοσχάτο.



Οι «κυανόλευκοι» πήραν πανάξια το εισιτήριο της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κερδίζοντας και μέσα στο Μοσχάτο την ομώνυμη ομάδα  με 3-1, σκορ με το οποίο είχαν επιβληθεί στον πρώτο ημιτελικό του Ρέντη και θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Πειραιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά , αυτή τη φορά απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού.

Ο   Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, λίγες στιγμές μετά το τέλος του νικηφόρου ημιτελικού κόντρα στο Μοσχάτο, έσπευσε να αναλύσει τις πτυχές της φετινής ονειρεμένης πορείας, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ:

«Δείχνουμε ότι έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα συγκριτικά με πέρυσι. Αυτή η πρόκριση επί του Μοσχάτου ήταν μία άτυπη ρεβάνς για την απώλεια του Κυπέλλου στον τελικό. Έχουμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και σύνολο, που μπορεί να πετύχει πολλά» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Εθνικού, ο οποίος όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το φετινό ταβάνι της ομάδας υπήρξε κατηγορηματικός:

«Στόχος μας φέτος είναι να πάρουμε ό,τι κινείται! Η ομάδα δείχνει ότι έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει».

Ερωτηθείς για την γενική εικόνα της ομάδας του κόντρα στο Μοσχάτο, ο Χατζηξαλέξης επεσήμανε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την γενικότερη εικόνα των παικτών μου. Αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ που δεχθήκαμε και ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα  παίρνοντας τα ηνία του αγώνα και τελικά πανηγυρίσαμε μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί του Μοσχάτου. Αποδεικνύουμε κάθε αγωνιστική ότι διαθέτουμε πολύ καλό σύνολο και είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους εαυτούς μας να τα καταφέρουμε.»



Πηγή
http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2014/02/blog-post_19.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad