Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Παμπαίδες ΄Β:Σαν τελικός ήταν ο αγώνας μεταξύ του Κρόνου και του 'Iκαρου Καλλιθέας όπου νίκησε ο Κρόνος με 52-51 αλλά την πρόκριση στην επόμενη τελική φάση του τουρνουά Ανδρέας Μιαούλης κέρδισε ο Ικαρος Καλλιθέας.

Έναν συγκλονιστικό αγώνα είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ανοικτό γήπεδο του Αγίου Δημητρίου μεταξύ του Κρόνου και του Ικάρου Καλλιθέας  όπου μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κρίνονταν το ποια από τις ομάδες θα κατάφερνε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη τελική φάση του τουρνουά "Ανδρέας Μιαούλης".

Και οι δύο ομάδες από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ήθελαν την νίκη για το εαυτό τους και για αυτό έγινε ένα πολύ ωραίο και συγκλονιστικό παιχνίδι με ωραίο θέαμα και μεγάλες ανατροπές στο σκορ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο τα παιδιά του Περαντωνάκη παρουσιάστηκαν πολύ καλύτερα με αποτέλεσμα έχοντας την δύναμη κάτω από το καλάθι (πήραν 5-6 επιθετικά ριμπάουντ) κατάφεραν να προηγηθούν με 17-11.

Στο δεύτερο όμως δεκάλεπτο τα παιδιά του Στρίκου έχοντας ως κυρίως όπλο της την καλή και δυνατή άμυνα ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου  της  με αποτέλεσμα να καταφέρει να ανατρέψει το εισβάρος της αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου κάνοντας το 25-30.



Στην συνέχεια του τρίτου δεκαλέπτου φάνηκε ότι ο Ίκαρος δεν μπορούσε να κρατήσει την διαφορά που είχε αποκτήσει έχοντας και πάλι στην αρχή  τις ίδιες αδυναμίες του πρώτου δεκαλέπτου όπου το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Κρόνος και πολύ γρήγορα  κατάφερε να ισοφαρίσει σε 30-30 και έπειτα να περάσει μπροστά στο πρώτο πεντάλεπτο με 38-32.

Ευτυχώς όμως για τον Ίκαρο ο προπονητής του είδε ότι  έπρεπε να κάνει τις σωστές αλλαγές με αποτέλεσμα βάζοντας τον Χριστόπουλο επάνω στον καλύτερο παίκτη και σκόρερ του Κρόνου Χρήστου(τον περιόρισε αρκετά) αλλά και εναλλάσσοντας σωστά  τους Κοτιζά- Διαμαντίδη -Γαζή και Χατζηπαυλή  αλλά και Εμενίδη-Μαλλιωτάκη -Χατζημιχάλη κατάφερε αρχικά να περιορίσει τον αντίπαλο και έπειτα σιγά-σιγά κυρίως στο τελευταίο πεντάλεπτο του τέταρτου δεκαλέπτου  (με βασικό σκόρερ τον Κοτιζά)  να κάνει την μεγάλη ανατροπή(8-15)  να φέρει το αποτέλεσμα σε 52-51 και  να πάρει ετσι την επιθυμητή πρόκριση για την ομάδα του ώστε  να πανηγυρίσουν τα παιδιά του με πολύ καλό και πρωτόγνωρο τρόπο στο τέλος του αγώνα.
Σημασία πλέον έχει ότι η ομάδα βρίσκει τον ρυθμό της και άρχισε να διαφαίνεται το ταλέντο των παικτών της αλλά και η σωστή δουλειά που γίνεται.
Αξίζουν σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και ευχόμαστε καλύτερες επιτυχίες. 

Στην επόμενη φάση θα περάσουν ο Ίκαρος με τον Παναθηναϊκό αλλά θα πρέπει να πούμε ότι ο Κρόνος είναι μία ομάδα ισοδύναμη των άλλων δύο αλλά απλά στάθηκε άτυχος. 


Κρόνος Αγίου Δημητρίου(Περαντωνάκης):Πυλιώτης,Παπαδόπουλος,Τσάβις,  

Κρητικός,Χαραλάμπους,Αναγνωστάκης,Βακάλης,Δρίτσας,Χρήστου,Αγγελόπουλος Λουζής,Φλούδας.  

ΙκαροςΚαλλιθέας(Στρίγκος): Λιάκος,Χατζηπαυλής,Γαζής,Κοντιζάς,Αργυρός,Κοκκινος

Χριστόπουλος,Εμινίδης,Μαλλιωτάκης,Οικονόμου,Χατζιμιχάλης,

Διαμαντίδης.Πιπερίδης Φρακαντρέας 




Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad