Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ασταμάτητος ο Φωστήρας 0-2 στο Πύργο.

Η ομάδα του Ταύρου πανηγύρισε την 5η συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας 2-0 του Πανηλειακού στον Πύργο και ισοβαθμεί στην 4η θέση του Νότιου Ομίλου με τον Παναιγιάλειο
Σε… δαιμονισμένη κατάσταση είναι ο Φωστήρας και το απέδειξε ξανά στον Πύργο, όπου επικράτησε 2-0 του Πανηλειακού και εκμεταλλεύθηκε την ήττα του Παναιγιάλειου, «πιάνοντάς» τον στην 4η θέση του Νοτίου Ομίλου της Football League.
Μόλις στο δέκατο λεπτό του αγώνα ο Ρουγκάλας με σουτ «άνοιξε» το σκορ για τον Φωστήρα, ενώ στο 38’ ο Εμέκα μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη της ομάδας του Τομ Ματάισεν, η οποία παρέμεινε αήττητη για 11ησυνεχόμενη αγωνιστική και… γλυκοκοιτάζει την άνοδο.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Πίτκας, Ολίσε, Βοσκόπουλος, Λαλίν (67’ Κωνσταντινίδης), Kαρασαλίδης, Σαραμαντάς, Αλτιπαρμακόφσκι, Βανγγελί, Μπιτάνγκ (42’ Φλίγκος), Πόνσε, Γαλανόπουλος (81’ Χαλούλος)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γιαννιώτης, Λύρας (89’ Γ. Μπαστάνης), Κακαράς, Τεγούσης (91’ Μακρίδης), Εμέκα, Σμυρλής, Αχείμαστος, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας (70’ Μουστόγιαννης), Γαρουφαλιάς, Τασουλής.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad