Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πρωταθλητής του Β' Ομίλου της Α' Κατηγορίας αναδείχθηκε ο Εθνικός με την επιβλητική εκτός έδρας νίκη του επί του Α.Ο. Κορυδαλλού με 5-1

Πρωταθλητής του Β' Ομίλου της Α' Κατηγορίας αναδείχθηκε μαθηματικά ο Εθνικός με την επιβλητική εκτός έδρας νίκη του επί του Α.Ο. Κορυδαλλού με 5-1 για την 27η αγωνιστική. Μανουλίδης (10'), Γερόλυμος (23'), Σαμιώτης (30'), Μαριόλης (45') και Λύγκος (49') πέτυχαν  τα πέντε τέρματα της ομάδας μας! 


Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ξεκινάει με την εξής 11άδα..  Παπαφαγκλής,Γκορόγιας,ΞενιτόπουλοςΜπένα,Σαμιώτης,Σύρος,Μαργιόλης, Σούφλας,Λύγκος,Μανουλίδης ,Γερόλυμος..

Απο την άλλη ο ΑΟ Κορυδαλλού  ξεκινάει με Κουλούρη,Καστρινόπουλο,Τσεκερη Τζουμανάι,Μωράκη,Μουστάκα, Μανωλιά,Κανταρτζή,Χατζηλία, Βέττας

Για πρώτη φορά ο τεχνική ηγεσία του Εθνικού έχει επιλέξει το σύστημα 3-5-2, εν όψει των επερχόμενων πλέι οφ, που θα κρίνουν την άνοδο στην Γ' Εθνική. 

8' Ο Εθνικός έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να έχει απειλήσει.

10' ΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!! Ο Εθνικός ανοίγει το σκορ, με πλασέ του Μανουηλίδη, ο οποίος ήρθε ... μάτι με την αντίπαλη εστία, έπειτα από καταπληκτική κάθετη του Μαριόλη!

23' ΓΓΓΓΚΚΚΚΚ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!! 0-2 για τον Εθνικό!!!! Ο Γκορόγιας επιχείρησε την σέντρα και ο επερχόμενος Γερόλυμος από κοντά ζευγάρωσε τα τέρματα των «κυανόλευκων!!!!

30' ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Λύγκοςεκτέλεσε το φάουλ με πάσα στον Σαμιώτη το σουτ οποίου τράνταξε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Σαμιώτης με σουτ έγραψε το 0-3 για τον Εθνικό!!!

45'ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Μαριόλης  με σουτ από τα 40 μέτρα πετυχαίνει το 0-4 για τον Εθνικό!!!

Λήξη πρώτου μέρους με τον Εθνικό να προηγείται 0-4 του Α.Ο. Κορυδαλλού.

46' Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, διπλή αλλαγή για τον Εθνικό.

Οι Σταφσουλάι και Παυλόπουλος  παίρνουν τις θέσεις των Γερόλυμου και Μανουλίδη.

49' ΓΓΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!! 0-5 για τον Εθνικό που κυριαρχεί πλήρως στο ματς!!! Έπειτα από σέντρα του Σταφσουλάι, ο Παυλόπουλος έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει ασθενώς ο Κουλούρης και στην επαναφορά ο Λύγκος από κοντά πέτυχε το 0-5!!!1

54' Ο Εθνικός ολοκληρώνει τις αλλαγές του. Ο Παυλάκης στη θέση του Μαριόλη.

80' ' Ο Α.Ο. Κορυδαλλός μειώνει σε 1-5 με τον Μανωλιά.

Τέλος του αγώνα που βρίσκει τον Εθνικό να θριαμβεύει 5-1 του Α.Ο. Κορυδαλλού και να αναδεικνύεται και μαθηματικά πρωταθλητής!



http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2014/03/ao-ko.html#more

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad