Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες της Ελευθερίας Μοσχάτου να φτάσουν στον τελικό

Δεν κατάφεραν να πάνε στον τελικό τα κορίτσια μας, παρότι τέλειωσαν την 3η περίοδο προπορευόμενες. Δυστυχώς  η μέσο-εβδομαδιαία επιδρομή ιώσεων ( αυτό ήταν που μας έλειπε μετά το μπαράζ τραυματισμών) που έπληξε την ομάδα και ανάγκασε μερικές να παίξουν ακόμη χωρίς να έχουν αναρρώσει πλήρως( μεταξύ τους  η αρχηγός και πρώτη σκόρερ μας Ορφανού, και η Ροδιτάκη) συν την επάνοδο από σχεδόν ενός μηνός απουσία από τραυματισμό της β αρχηγού  Κορλού και της Ρεπούση. Η έξοδος της Κορλού με 5 φάουλ ήταν καθοριστική, αφού η Μαρία παρά την αποχή της από αγώνες, έδωσε μεγάλη μάχη. Όλα αυτά  έπαιξαν το ρόλο τους, στην έλλειψη δυνάμεων και αυτοσυγκέντρωσης στο φινάλε και τα πολλά λάθη μας που έδωσαν την δυνατότητα στην μαχητικότατη ομάδα της Δάφνης να πάρει το ματς.
Η Δάφνη ξεκίνησε δυνατά αλλά από τη μια τα φάουλ σε βασικές της παίκτριες και η δική μας αντίδραση έφερε το ματς στα χέρια μας στη λήξη της 3ης περιόδου, αλλά το φινάλε το περιγράψαμε στον πρόλογο.
Τα κορίτσια μας έκαναν την προσπάθειά τους με όλη τους την ψυχή ήθελαν τη νίκη, αλλά δυστυχώς το ντέρμπι κατέληξε στον αντίπαλο που ήταν πιο αποτελεσματικός την κατάλληλη στιγμή.
Κορλού,  Καράτζαλη, Καραπατάκη και Μαλλιαρού ξεχώρισαν , ενώ από την Δάφνη πρώτα η Κιπ και μετά η Παπαγεωργίου.
Συγχαρητήρια στην Δάφνη που πάει στον τελικό απέναντι στην Προοδευτική, νικήτρια στον άλλο ημιτελικό, ενώ πέρα από την άνοδο στην α κατηγορία θα συμμετάσχουν και στα πλέϊ οφ για τον πρωταθλητή κορασίδων ΕΣΚΑΝΑ. 

Ημιτελικός  Β’ ΕΣΚΑΝΑ κορασίδων <> Σάββατο 22.03.2014 <>γηπ. Β’ κλ. Ελληνικού <>  ώρα 14.00 <> ( Διαιτητές  :  Δελδήμος  Β. /  Σακκης Π. ) 
ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  Α.Ο.   4237  Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ        (   15-07 ,  19-19 ,  24-29 ,  42-37   )
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  (  Χρυσοβιτσάνος  ) :  Τσιώλη Μ.  ,  Νάκου Ε.   ,  Παπαγεωργίου  9 ( 1 τριπ.)  ,  Νιώτη Α.  3 ,  Περγαντή  Δ.  ,   Κιπ Ε.  17,  Αγγολι Χ. ©   (  δεν έπαιξαν  οι  :  Σκούρτη Α.  ,  Παγώνη Α. ,  Λειβαδαρα Μ. , Αντωνιάδη Γ.  , Σωτηριάδου Σ.      )  ..

Α.Ο.Ε.Μ  (  Κωνσταντίνου Γεωργία / Κακλέα  Νατ. ) :  Καράτζαλη Μαρία-Ιωάννα  7  Ορφανού Σταυριάνα © 6 ,  Ροδιτάκη Δανάη  Κορλού Μαρία 9  ,  Καραπατάκη Ζέτα  ,  Ρεπούση Μαίρη ,  Μαλλιαρού Νικολέττα  9 , (  δεν έπαιξαν  οι  :  Ρούτση  Έμιλι ,Καραπάτα Χριστiάνα  ,  Πρίντεζη Εύη , Προέδρου Λουίζα ,  Μπούτου Φωτεινή   )  .. 

Τώρα τα κορίτσια μας είναι απέναντι στον άλλο ηττημένο των ημιτελικών, την ομάδα της Ένωσης Σουρμένων-Ελληνικού σε αγώνα που θα ορισθεί.


http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2014/03/42-37.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad