Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Φωστήρας:H χρονιά είναι επιτυχημένη, ανεξάρτητα από την είσοδο ή μη στα play off.

Η ΠΑΕ Φωστήρας επισημαίνει πως η χρονιά είναι επιτυχημένη, ανεξάρτητα από την είσοδο ή μη στα play off.

Με ανακοίνωση της ΠΑΕ Φωστήρας για... λίγους, που υπογράφει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Φωστήρας, Θωμάς Σβαρνόπουλος γίνεται λόγος για τη φετινή σεζόν της ομάδας, η οποία χαρακτηρίζεται επιτυχημένη, παρά την οποιαδήποτε τελική έκβαση.
Η δήλωση του Θωμά Σβαρνόπουλου: «Η Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ 2013 με την παρούσα ανακοίνωση επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη στους ποδοσφαιριστές της και το τεχνικό επιτελείο για την έως τώρα επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.
Παρ’ όλο που διαθέτουμε το χαμηλότερο μπάτζετ και είμαστε από τις ομάδες της κατηγορίας με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας ποδοσφαιριστών, καταφέραμε να έχουμε μία πολύ καλή παρουσία και αυτό είναι κάτι που επιθυμούσαμε και πιστεύαμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.
Ανεξαρτήτως αν επιτύχουμε την είσοδό μας στους αγώνες των play-off -το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε με μεγάλο πάθος για αυτό το στόχο- η πορεία του Φωστήρα θα εξακολουθήσει να είναι ανοδική και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το σκοπό αυτό».
*** Αγωνιστικά, ένα πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί με τους Γιαννιώτη, Ρουγκάλα, λόγω κλήσης στον στρατό, λύθηκε έγκαιρα, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Γκίνο, παρά τις μικροενοχλήσεις που είχε σε ορισμένες προπονήσεις της εβδομάδας.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad