Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Με 1-0 έχασε και πάλι ο Φωστήρας΄(όπως με Ηρακλή) εκτός έδρας απο τον Αιγινιακό στο δεύτερο παιχνίδι του για "τα play off"


Ο Αιγινιακός μπήκε δυνατά στο ματς και προσπαθούσε κυρίως με σουτ εκτός περιοχής να ανοίξει το σκορ. Στο 35΄ μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Φαμπίνιο. Το γκολ ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55' όταν ο Κουτσοσπύρος με σουτ έκανε το 1-0.
Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους Κατερινιώτες όταν δυο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ζιαμπάρης, που σταμάτησε αντικανονικά τον Μανζάνο.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια μεγάλη φάση με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (77' Πέντα), Μανζάνο (89' Λαζαρίδης), Φαμπίνιο, Γκέσιος (62' Μπελόν), Κουτσοσπύρος.
ΦΩΣΤΉΡΑΣ: Γιαννιώτης, Γκίνο (85' Μπαστάνης), Ρουγκάλας, Τασουλής, Ζιαμπάρης, Εμέκα, Τεγούσης, Μακρίδης (58' Κακαράς), Μουστόγιαννης, Λύρας, Σεχολάρι.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad