Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Εθνικός:Με το μυαλό στα πλει οφ



H τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος μας βρίσκει αντιμέτωπους με την ΑΕ Νέου Φαλήρου εκτός έδρας (Kυριακή ,17:00)...Ενα ματς το οποίο θα αποτελέσει το  φινάλε για τον Β όμιλο της Α Πειραιά και θα  σημάνει, μετά το πέρας του 90λεπτου,  με κάθε επισημότητα την αντίστροφη  μέτρηση  για τα πλει οφ..


 Η προετοιμασία της ομάδας μας έχει ήδη ξεκινήσει από την Δευτέρα  και η τεχνική ηγεσία με τους ποδοσφαιριστές ,αφού  πέρασαν οι Άγιες ημέρες του Πάσχα, συνεχίζουν  τη σκληρή  δουλειά ..Με την επιστροφή τους οι ποδοσφαιριστές αποδείχτηκε ότι αν και το Αρνί με το κοκορέτσι είναι πειρασμός  σαν την άνοδο στην Γ Εθνική δεν υπάρχει μεγαλύτερος ..
 Οπότε λοιπόν όλοι ήταν κύριοι και πραγματικοί επαγγελματίες και άπαντες κοιτάνε με περίσσιο ενδιαφέρον τα μπαράζ που μετά το ντάμπλ εν Πειραιεί πάνε για το εν δυνάμει triple crown που θα έρθει με την άνοδο..
  Απο κει και πέρα και στο μέτωπο των τραυματιών, ο Χέλης μαζί με τον Πολυχρονίδη συνεχίζουν τα προγράμματα τους ,με τον τελευταίο να έχει ξεκινήσει τρέξιμο και τις επόμενες ημέρες θα δοκιμάσει να μπεί στο πρόγραμμα..


http://ethnikos-fc.blogspot.gr/

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad