Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

O Φωστήρας αντιμετωπίζει τα Χανιά με Ματάισεν στο πάγκο αλλά χωρίς Κακαρά και Γαρουφαλιά σήμερα στο "Σπύρος Γιαλαμπίδης".


Έτοιμος ο «Φονέας» για την αναμέτρηση με τα Χανιά στον Ταύρο την Τετάρτη (30/4)
Με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις κα να διευρύνει το αήττητο των τριών αγωνιστικών ο Φωστήρας υποδέχεται τα Χανιά την Τετάρτη (30/4) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ και θα έχει ξανά στον πάγκο του τον Τζάκι Ματάισεν.
Ο Βέλγος τεχνικός επέστρεψε από την πατρίδα του όπου είχε μεταβεί προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο και θα κοουτσάρει ξανά τον «Φονέα», αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κακαρά και Γαρουφαλιά που έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν ποινές.
Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Ματάισεν είναι οι εξής: Μοσχονάς, Γιαννιώτης, Τασουλής, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Αχείμαστος, Εμέκα, Λεοντίου, Σμυρλής, Τεγούσης, Γκίνο, Μουστόγιαννης, Λύρας, Σεχολάρι, Γ. Μπαστάνης, Μακρίδης, Θ. Μπαστάνης.
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/Notios-Omilos/item/398953-Fostiras-Me-Mataisen-alla-horis-Kakara-Garoyfalia

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad