Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Με αρκετές απουσίες αλλά και διάθεση για Rotation θα παραταχθεί ο Εθνικός στο τελευταίο αγώνα με το Νέο Φάληρο


Με αρκετές απουσίες αλλά και διάθεση για Rotation θα παραταχθεί ο Εθνικός   με το Νέο Φάληρο σε ματς το οποίο θα σημάνει την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
  Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των μπαράζ έχει ήδη ξεκινήσει με το Χαιδάρι να είναι ο πρώτος αντίπαλος μας ωστόσο υπάρχει ακόμα μία υποχρέωση  κόντρα στο Νέο Φάληρο..Ο Χατζηαλέξης αφήνει εκτός αποστολής τους τραυματίες Χέλη,Πολουχρονίδη,Σκαφτούρο, ενώ αναμένεται να ξεκουραστούν και  αρκετοί παίκτες που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί στη φετινή περίοδο..Σίγουρα ένας από αυτούς θα είναι ο Βουτσινάς που δεν θα αγωνιστεί ..
 Από  κει και πέρα και όσον αφορά στους τραυματίες, ο Χέλης ανεβάζει ρυθμούς συμμετέχοντας σε κάποια κομμάτια προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και κάνοντας έντονα ατομικό πρόγραμμα, ο  Πολυχρονίδης έχει ξεκινήσει τρέξιμο σε δυνατούς ρυθμούς, ενώ ο Σκαφτούρος, που τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Ιωνικό, κάνει θεραπεία και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς.


http://ethnikos-fc.blogspot.gr/

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad