Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Footballeague"play off":Ηττα εντός έδρας για τον Φωστήρα με 0-1 απο την Κέρκυρα.

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν εμφανώς ανώτεροι, έχασαν πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν στην επικράτηση, ενώ στο τέλος λίγο έλειψε να την… πατήσουν, καθώς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο «Φονέας» είχε δοκάρι και… κοψοχόλιασε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιξαν από το 78ο λεπτό και μετά με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μαραγκού.
Εντέλει, όλα πήγαν κατ’ ευχήν για την Κέρκυρα, ενώ ο Φωστήρας παρέμεινε ουραγός στα πλέι οφ, γνωρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα του.
Το παιχνίδι, λοιπόν, στον Ταύρο βρήκε τους πρωτοπόρους των πλέι οφ να κυριαρχούν από την αρχή του αγώνα και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο Μπέριαν, Κόντος και Μπαλντοβαλίεφ σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για ένα γρήγορο γκολ.
Στο 18’ η Κέρκυρα είχε και δοκάρι με το πλασέ του Μπαλντοβαλίεφ, ωστόσο η υπεροχή της ομάδας του Γρηγορίου απέδωσε καρπούς στο 22’ και ήταν ο Κόντος αυτός που χρίστηκε σκόρερ, βρίσκοντας δίχτυα με πλασέ από τη μικρή περιοχή και αξιοποιώντας τη σέντρα του Βλάχου από τα δεξιά.
Αφού, λοιπόν, το πολυπόθητο γκολ ήλθε για τους Φαίακες, εν συνεχεία κατέβασαν… ταχύτητα και έδωσαν χώρο στον Φωστήρα, χωρίς πάντως να απειληθούν ιδιαίτερα.
Αντίθετα, λίγο έλειψε να έλθει το 0-2 στο 43’, όμως ο Μπαλντοβαλίεφ ήταν και πάλι άστοχος και δεν εκμεταλλεύτηκε την όμορφη κάθετη πάσα του Ζορμπά.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ωστόσο η Κέρκυρα είχε και νέο δοκάρι στο 61’ με το διαγώνιο συρτό σουτ του Ζορμπά, ενώ στο 78’ αίφνης βρέθηκε να αποκτά αριθμητικό μειονέκτημα.
Και  αυτό συνέβη λόγω της σωστής αποβολής του Μαραγκού με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς έκανε επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Λύρα, για να ακολουθήσουν πάντως άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες για τους νησιώτες, τις οποίες δεν αξιοποίησε ο Σίκιμιτς στο 85’ και στο 87’.
Και αφού δεν ήλθε το 0-2, λίγο έλειψε να βρει εφαρμογή ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου στο 90’+1’, όμως η φαλτσαριστή σέντρα-σουτ του Σμυρλή, που βρήκε εκτός θέσης τον Βρονταρά, σταμάτησε στο δεξιό δοκάρι και οι καρδιές των ανθρώπων της Κέρκυρας πήγαν στη θέση τους.
Το 0-1, επομένως, δεν άλλαξε ως το τέλος, όπως δεν άλλαξε κάτοχο και η κορυφή των πλέι οφ, που ανήκει στο συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κύζας του Συνδέσμου Δράμας με βοηθούς τους Κωσταρά και Ζυγούρη του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.
Κίτρινες: 23’ Τασουλής  - 30’ Κρητικός, 67’ Παρασκευαΐδης (στον πάγκο), 82’ Ραπτάκης.
Κόκκινες: 78’ Μαραγκός.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Κακαράς, Τασουλής, Μακρίδης (59’ Σμυρλής), Ρουγκάλας, Λύρας, Γκίνο, Ζιάμπαρης (46’ Γαρουφαλιάς), Αχείμαστος, Τεγούσης (59’ Μουστόγιαννης), Σεχολάρι.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Κρητικός, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Κόντος (80’ Καραγιαννίδης), Μπέριαν (46’ Καραδέμητρος), Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ (71’ Σίκιμιτς).

Περισσότερα στο

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad