Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Στέφανος Φαναρίτης:Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές στην γενική συνέλευση της ΑΕ Μοσχάτου(Πέμπτη 05/06/2014) γνωρίζοντας οτι υπάρχουν πολυ άξιοι άνθρωποι φίλοι που θα πανε τον σύλλογο ψηλα εκει που του αξίζει.

Ολα τα πράγματα στην ζωή τελείωνουν νομοτελειακά. Αυτός ο κύκλος στην Αθλητική Ενωση Μοσχάτου έφτασε για μένα στο τέλος του. Μια τριετία γεμάτη έντονες συγκινήσεις, χαρές και λύπες αλλά και το μοναδικό νταμπλ στην ιστορια του συλλόγου. Εγιναν πολλά που άλλαξαν τον σύλλογο προς το καλύτερο και υπαρχουν ακόμα περισσότερα που μπορούν να γίνουν αρκει να υπαρχουν οι σωστες προυποθεσεις. 

Το Μοσχατο εχει λαμπρή ιστορια και σιγουρα ελπιδοφορο μέλλον. Ευχαριστω πολυ όλους μου τους συνεργάτες και συνοδοίπόρους σε αυτην την πορεία. Ευχαριστω τα μέλη του ΔΣ κκ Καρδαρα, Βαβακα, Βαιτση, Κολλια, Κυρλη, Φαναριτη Δ, Τσιβουρακη, Μπιζανη, Φυλακτο, Ζαχαριου, Κοσματο, Μαριόλη, Σουρμπατη,Δάρα. Καραμπετσο. Ευχαριστω τους προπονητές μας κκ Δημητρίου, Ανδρεατο, Μαιμάνη, Ντουνιά, Τσιανο, Παρασκευά, Σακκά. Ευχαριστω τον γιατρό μας τον κύριο Τσέλιγκα. Ευχαριστω τον φροντιστη μας τον κύριο Λυμπερη, τον Αντώνη Χανιωτη. Ευχαριστω πολυ τον κύριο Δάρα ,ξανα ,για τις ιατρικές του υπηρεσίες που προσέφερε ανιδιοτελώς, ευχαριστω πολύ τον φυσιοθεραπευτή μας (και της Εθνικής Ελλαδος) Αγγελο δελαβίνια. Ευχαριστω προσωπικα όλους τους ποδοσφαιριστές μας ολων των τμημάτων και ολων των ηλικιών.
 Ευχαριστω τους γονεις που με εμπιστεύτηκαν, ευχαριστω πολυ όλους τους φιλάθλους μας που με στήριξαν με αγάπη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ τους Warriors (σας αγαπω παιδιά). Ευχαριστω τους αντιπάλους, και αν για την Μοσχαταρα, για το αλκοολικι... μου στενοχωρησα κάποιους λυπάμαι πολύ. Σας ευχαριστω όλους ανεξαιρέτως. Μένω εκτός διοίκησης ΑΕΜ καθως δεν θα ειμαι υποψηφιος στις επομενες εκλογες στην γενικη συνελευση της Πεμπτης 05/06/2014 γνωρίζοντας οτι υπαρχουν πολυ άξιοι άνθρωποι φίλοι που θα πανε τον σύλλογο ψηλα εκει που του αξίζει. Μένω εκτός γιατι ειμαι η μειονότητα που πρεσβεύει κάποια διαφορετικά πραγματα για την πορεία του σωματείου προς το μέλλον. Με σεβασμο λοιπόν στην πλειοψηφία κάνω στην άκρη αλλά θα ειμαι αρωγός της νέας διοίκησης σε οτι χρειαστεί. Ειναι σίγουρο οτι οι δρόμοι μας θα διασταυρωθουν ξανά. Άλλωστε παραμένουμε φίλοι και Μοσχατιώτες. Μας ενώνουν πολλά και όμορφα. 
Πάμε παρακάτω με πολλή αγάπη για το ποδοσφαιρο. Καλη επιτυχια στην ΑΕΜ και πάντα θα εχει προεξαρχουσα θέση στη καρδιά μου. Ευχαριστω όλους μεσα απο την ψυχη μου. Τελειώνοντας θα κλείσω με κατι που ειναι το Moto της ζωής μου... ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΠΕΘΑΊΝΕΙ... Βαδίζουμε μπροστά οπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας καλύτερα. Τα λάθη μας θα τα κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος.

Πηγή:https://www.facebook.com/stefanos.fanaritis?hc_location=timeline

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad