Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Στον Εθνικό και ο Κώστας Μαχαίρας

Μετά την απόκτηση των Βαβάτσικου, Ζούμπου, Γκιζόγιαννη και Τσιότρα, άλλος ένας έμπειρος παίκτης προστέθηκε στο ρόστερ του Εθνικού. Ο λόγος για τον Κώστα Μαχαίρα ο οποίος συμφώνησε με τον ισχυρό άνδρα του τμήματος Βασίλη Δέρβο να συνεχίσει την καριέρα καριέρα του στην ομάδα μας. Ο 30χρονος έμπειρος σέντερ με ύψος 205 cm έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τα χρώματα του Κολοσσού, της Νήαρ Ηστ στην Α2 (μέσο όρο 6,9 πόντους και 3,2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι), του Παγκρατίου, του Πανερυθραϊκού ενώ τη χρονιά που μας πέρασε έπαιξε στη Β’ Εθνική και το Μαρούσι.

Ο Κώστας Μαχαίρας αποτελεί μία ακόμα επιλογή του Τζίμη Κουστένη, ο οποίος πιστεύει στις ικανότητες του, κυρίως στον επιθετικό τομέα, ενώ ποντάρει τα μέγιστα και στην εμπειρία του καλύπτοντας παράλληλα ένα από τα δύο κενά που άφησαν οι Κώστας Τζιάλλας και Δημήτρης Γιανναλέτσοος μετά την αποχώρησή τους από την ομάδα. Τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν εξελίξεις και στα υπόλοιπα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα.    


http://www.ethnikos-bc.gr/Nea_2014-15/Maxairas_02-06-2014.htm

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad