Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Με Φαλέκα - Αγαδάκο και στη Καλλιθέα

Μετά το οριστικό "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων με τους Χαλκιδαίους παράγοντες, η επιστροφή του Ικάρου στη Καλλιθέα θα πρέπει να θεωρείται οριστική και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της. Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα χρονιά στην Α2, ποντάροντας σε πρώτη φάση,  σε παίκτες με τεράστια εμπειρία και παλιούς γνωστούς της ομάδας. Ο λόγος για τους Αλέξη Φαλέκα και Λάζαρο Αγαδάκο, οι οποίοι φόρεσαν με επιτυχία τη φανέλα του Ικάρου Καλλιθέας πριν από λίγα χρόνια.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ήδη προσεγγίσει τους δύο έμπειρους αθλητές και έχουν κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές. Τόσο η περίπτωση του Φαλέκα που κέρδισε φέτος την άνοδο στην Α1 με την ΑΕΚ, όσο και του έμπειρου σέντερ παρουσιάζουν τις δυσκολίες τους, όμως στον Ίκαρο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα τους εντάξουν στο ρόστερ τους και θα "χτίσουν" γύρω από αυτούς ένα αξιόμαχο ρόστερ.
Όσον αφορά στο φλέγον θέμα του προπονητή, ο Δημήτρης Λιόγας φέρεται να είναι ως ο βασικότερος υποψήφιος για τη θέση. Ο έμπειρος κόουτς και "μέτρ" του να διαχειρίζεται επικίνδυνες αποστολές, έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση με τους παράγοντες του Ικάρου και σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις. Ο ισχυρός άνδρας του Ικάρου Δημήτρης Αγγελόπουλος, φέρεται πάντως αρκετά "ζεστός" για τη νέα χρονιά και όλα δείχνουν ότι ο Ίκαρος δεν θα περιοριστεί απλά στο ρόλο του συμμετέχοντας στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία.



Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad