Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωσε Παπαδιονυσίου ο Εθνικός!

Ακόμα μία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα του Εθνικού, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παπαδιονυσίου. Ο 19χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί με την Εθνική Εφήβων και πέρυσι έπαιξε με τη φανέλα του Φιλαθλητικού.
Η ανακοίνωση:
Σε μια επένδυση για το παρόν αλλά και το μέλλον προχώρησε ο Εθνικός ο οποίος απέκτησε το διεθνή με την Εθνική Εφήβων Γιώργο Παπαδιονυσίου. Ο ταλαντούχος «κόμπο» γκαρντ, (παίζει στις θέσεις 1’’ και 2’’) που προέρχεται από τον Δούκα και την περσινή σεζόν άφησε άριστες εντυπώσεις αγωνιζόμενος με την φανέλα του Φιλαθλητικού, δέχθηκε πρόταση από την ομάδα μας και δεν χρειάστηκε να την πολυσκεφτεί, δίνοντας άμεσα θετική απάντηση.
Ο Γιώργος Παπαδιονυσίου είναι 19 ετών και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς όσον αφορά τις θέσεις των γκαρντ. Το καλοκαίρι του 2013 συμμετείχε με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας και σε 8 συμμετοχές με την «γαλανόλευκη» είχε μέσο όρο 4,8 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad