Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ανδριανός: Ευχαριστούμε τους αθλητές του στίβου που δόξασαν την Ελλάδα

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας βρέθηκε σήμερα δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος στίβου το απόγευμα, ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος παρακολούθησε και χειροκρότησε τις προσπάθειες των πρωταθλητών μας.
Ο κ Ανδριανός έκανε την παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ :
 «Το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου έχει ξεχωριστή συμβολική σημασία, γιατί μ’ αυτό συμπληρώνονται οι 100 διοργανώσεις του.
Είναι λοιπόν απολύτως εύστοχη η πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ να τιμήσει όλους τους εν ζωή Πανελληνιονίκες, τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στον βασιλιά του αθλητισμού, τον στίβο και με τις επιτυχίες τους γέμισαν τους Έλληνες με χαρά και υπερηφάνεια.

Και η φετινή διοργάνωση απέδειξε ότι ο στίβος στην Ελλάδα έχει σπουδαία ιστορία αλλά και εξίσου λαμπρές προοπτικές. Αυτό είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν αυτές τις δύο ημέρες στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες αθλήτριές μας στον κλασικό αθλητισμό.
Συγχαρητήρια στον ΣΕΓΑΣ για την διοργάνωση, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τιμώμενους πανελληνιονίκες, υγεία και καλή συνέχεια στους συναγωνιζόμενους αθλητές και αθλήτριες στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα». 

http://www.segas.gr/index.php/el/news/896-andrianos-efxaristoyme-tous-athlites-tou-stivou-pou-doksasan-tin-ellada

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad