Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ασχημη φιλική ήττα με σκορ (0-3) της ΑΕ Μοσχάτου απο την Διάνα Ηλιούπολης

H Διάνα Ηλιούπολης στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕ Μοσχάτου ήταν εμφανώς καλύτερη του αντιπάλου της και δίκαια πήρε την σημερινή νίκη.
Αιφνιδίασε τον αντίπαλό της πολύ γρήγορα και μόλις στο 5' ευτύχησε να προηγηθεί με τον Χατζηστεφάνου.
Ο Χατζηστεφάνου οπου σήμερα πέτυχε δύο τέρματα για την ομάδα του την Διάνα Ηλιούπολης
Το Μοσχάτο κατάφερε να αντιδράσει ανεβάζοντας την απόδοσή του έχοντας  ευκαιρίες   όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά αντίθετα στο 37' η Διάνα Ηλιούπολης με τον Μπελέρη διπλασίασε τα τέρματα της.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Μοσχάτο δεν μπόρεσε να δείξει κάτι το ιδιαίτερο με αποτέλεσμα ο αντίπαλος του να το εκμεταλλευτεί όπου  με τον Χατζηστεφάνου στο 63' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο δεύτερος σκόρερ της Διάνας Σπύρος Μπελέρης με τους συμπαίκτες του
Αυτό που φάνηκε στο σημερινό αγώνα  για την ομάδα μας είναι ότι  έδειξε ανέτοιμη   και οτι χρειάζεται αρκετό χρόνο προσαρμογής για να μπορέσει η αποδοσή της να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα.Πρέπει να  πούμε ότι στην αρχική εντεκάδα έπαιξαν μόνο τέσσερις παίκτες(Ρωμανός,Αλτόγλου,Ντόνε,Σπηλιωτάκης από την περσινή ομάδα.  Το σίγουρο είναι ότι το Μοσχάτο διαθέτει αρκετούς αξιόλογους παίκτες που πολύ γρήγορα θα δείξουν την αξία τους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad