Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης: Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να καταλάβουμε ότι μετά από κάθε ματς ο κόσμος πρέπει να φεύγει χαρούμενος και γεμάτος.



Με ομιλία προς τους παίκτες του Εθνικού, ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης τους εξέφρασε τον προβληματισμό για το δεύτερο σερί… άσφαιρο παιχνίδι και ουσιαστικά προσπάθησε να τους «αφυπνίσει» για το καλό του συλλόγου.

Η επόμενη ημέρα του 0-0 με την Κηφισιά επέφερε συζήτηση εκτός από την καθιερωμένη προπόνηση για τους παίκτες του Εθνικού
Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης πραγματοποίησαν χαλάρωμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Παπανικόλας και Δρούζας έκαναν την  θεραπεία τους.
Από ‘κει και πέρα, ο κόουτς Χατζηαλέξης μάζεψε τους παίκτες  πριν την προπόνηση  και όλοι μαζί προσπάθησαν να αναλύσουν τι δεν πήγε καλά και η ομάδα έμεινε στο 0-0 χωρίς να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι μάλιστα.
«Ξέραμε ότι παίζαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά το 0-0 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα  και να καταλάβουμε ότι μετά από κάθε ματς ο κόσμος πρέπει να φεύγει χαρούμενος και γεμάτος. Είδατε πόσο κόσμο είχε το γήπεδο. Σε αυτά τα δύο χρόνια και τον τρίτο που διανύουμε έχουμε καταφέρει πολλά και σημαντικά πράγματα με την αμέριστη βοήθεια της διοίκησης  που οφείλουμε να τα διατηρήσουμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον. Το οφείλουμε στον κόσμο, το οφείλουμε στον πρόεδρο και βέβαια στους εαυτούς σας», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών.
Πηγή:http://www.mikriliga.com/arthra/g-ethniki/p/26400/kampanaki-hatzialexi-ston-ethniko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad