Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Mε 3-0 επικράτησε σε φιλικό αγώνα ο Παναιγιάλειος του Φωστήρα που αγωνίστηκε κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές.



Εύκολα επικράτησε 3-0 του Φωστήρα που αγωνίστηκε κυρίως με όσους δεν έπαιξαν κόντρα στον Πανιώνιο για το Κύπελλο, ο Παναιγιάλειος.
Το σκορ άνοιξε στο 20′ ο Μίλιεβιτς με δυνατό διαγώνιο σουτ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57′ ο Μίλιεβιτς τροφοδότησε τον Σπίνουλα που επιχείρησε σέντρα από δεξιά και ο Ξυγογιάννης στην προσπάθεια του να αποκρούσει την έστειλε με το κεφάλι στα δίχτυα της ομάδας του, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80′ όταν ο Σταμογιάννος τροφοδότησε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τον Κατσικοκέρη, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον πορτιέρο της ομάδας του Ταύρου που αγωνίστηκε κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Παναιγιάλειος (Μ. Σεροπιάν): Σταυριανός, Σπίνουλας (63′ Σανδραβέλης), Γκοτσούλιας (82′ Μπουτζίκος), Ιωάννου, Σταμογιάννος, Νάστος (62′ Τσατσαρής), Ουρτάδο (46′ Τζημογιάννης), Πόνσε (74′ Κατσικοκέρης), Μίλιεβιτς (82′ Ζάμπα), Μπούνας (46′ Σεχολάρι), Σκαρτσίλας (74′ Μπουρλάκης).
Φωστήρας (K. Bαζέχα): Τσιφλίδης, Κρητικός, Βλάχος, Ψυχογιός, Μουστογιάννης, Κανελλόπουλος, Μεντί, Σακελλαρίου, Ξυγογιάννης, Μουκίδης, Μακρίδης.
Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Μπότος, Μπαστάκης, Ματσούκας, Λιβαδάς.

Πηγή:http://www.mikriliga.com/arthra/b-ethniki-notos/p/26637/triara-ston-fostira

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad