Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

O Φωστήρας νίκησε με 1-0 τον Αχαρναικό (το γκολ ο Τσεμπέτσι στο 21')και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το γκολ του Τσεμπέτσι στο 21’ χάρισε την πρόκριση στον «Φονέα» - «Ήρωας» για τους γηπεδούχους ο πορτιέρο Γκέκας, που επέκρουσε το πέναλτι του Γιέσιτς
Την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου πανηγυρίζει ο Φωστήρας που κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Αχαρναϊκού, στη ρεβάνς που διεξήχθη στον Ταύρο . Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 21’ όταν ο Τσεμπέτσι έκανε το σουτ και η μπάλα ύστερα από κόντρα στον Ζώνα κατέληξε στα δίχτυα.
Οι παίκτες του Βαζάκα προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και να πάρουν την πρόκριση, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, αλλά ο Γκέκας κράτησε την εστία του ανέπαφη στο 45’ λέγοντας «όχι» στο πέναλτι του Γιέσιτς. Μάλιστα, στο 82’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Θωμά Μπαστάνη, αλλά κράτησαν το μηδέν πίσω και «σφράγισαν» το εισιτήριο της πρόκρισης.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Γρομητσάρης, Κακαράς, Κρητικός, Ματσούκας, Μήτκας (75' Ράμα), Μουστόγιαννης (67' Θ. Μπαστάνης), Ν. Μπελέρης, Μπίρης (81' Μουκίδης), Τεγούσης, Τσεμπέτσι.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γιέσιτς, Καλογερόπουλος (54' Κοντογουλίδης), Αθανασίου (62' Ιορδανίδης), Ιωαννίδης, Μανουσάκης, Στουρνάρας (85' Ζωγράφος), Καλαμιώτης.
Πηγή:http://www.onsports.gr/Podosfairo/Kypello/item/428985-Fostiras-Aharnaikos-1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad